Adam & Noah
Adam & Noah

ADAM & NOAH

  • Kan bookes som komikere

  • Firma- og privatarrangementer

  • Til uddannelsesinstitutioner

Adam & Noah tog hurtigt landet med storm, da de begyndte at lægge satiriske videoer op på de sociale medier. De er nu set over 50 millioner gange. På stærk ironisk vis beskriver de danskerne set med de brunes øjne. De sætter spørgsmålstegn ved ”os” og ”dem” ved at lave sjov med vores kultur og traditioner – og dét er noget danskerne er vilde med. Succesen er vokset eksplosivt og deres nyeste comedyshow ”Farvel og Tjak” har i skrivende stund solgt over imponerende 40.000 billetter.

Adam & Noah tog i 2016 på deres første Danmarksturné med showet ”Hva’ Sker Der Dansker”, der blev så stor en succes, at de valgte at lancere endnu en tour i 2017, denne gang under titlen: “Klogskab”. Med ”Klogskab” blev det for alvor slået fast, at Adam & Noah er kommet for at blive: Over hele landet optrådte de for udsolgte sale og deres observationer og komik har gang på gang vist sig at tiltrække alle typer af danskere: For Adam & Noah har ramt plet med deres både humoristiske og intelligente jokes om ”kartoffeldanskerne” og ”de brune” – og hele Danmark griner selvironisk med på de verbale klask.

Hvem er Adam & Noah?

Adam & Noah startede deres komikerkarrierer med små videoer på Facebook og YouTube, og siden er deres popularitet kun vokset i et sådant omfang, at de har flere danmarksturnéer bag sig og nu er aktuelle med det sidste Adam & Noah show i 2021. Du kender blandt andet Adam & Noah fra følgende:

  • Allerede i efteråret 2018 annoncerede makkerparret deres sidste turne rundt i Danmark med showet ”Farvel og Tjak”, der på grund af Covid-19 er blevet rykket til 2021 og slutter i Royal Arena 2022.
  • I efteråret 2017 tog de på endnu en danmarksturné, denne gang med det nye show ”Klogskab”.
  • Makkerparrets første danmarksturné blev med showet ”Hvad sker der dansker” i 2016.
  • ”Hvad sker der dansker” – en TV-serie på 10 afsnit, der blev vist på DR i 2015-2016.
  • Fra ”Valgsatire” under Folketingsvalget i 2015.
  • Adam & Noahs første video går viralt på deres Facebookside, hvorefter makkerparret bliver et etableret navn, der bliver samtaleemne for danskerne (2015).
  • Karaktererne Adam & Noah opstår ved teaterforestillingen ”En Kliché” (2012) og har siden hængt ved.

Book Adam & Noah

Har du brug for et sjovt indspark til din næste firmafest eller private fødselsdag, bryllup eller noget helt tredje, kan du booke Adam & Noah. Med deres humoristiske tilgang til danskernes traditioner og holdninger, giver de anledning til selvironiske grin og klapsalver, der kan ruske op i de fleste forsamlinger. Giv billetter til Adam & Noahs show i 2021/22 i gave til en, du holder af, eller forkæl dig selv med en oplevelse, der får trænet lattermusklerne.

Adam & Noah

Book Adam & Noah

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2