Skip to content

BROTHERS MOVING

  • Gademusikanterne der blev verdensstjerner

  • Har turnéret kloden rundt: NY – Moskva – Tel Aviv

  • Over 400.000 følgere på de sociale medier

Danske Brothers Moving har fra gaderne i New York spillet sig til en international karriere.

 Bandet har som gademusikanter formået at tiltrække sig stor opmærksomhed og millioner af visninger på YouTube gennem deres medrivende blanding af blues, rock og funk. Gadens energi er tydelig i bandets shows, som fokuserer på mobilitet, energi, simplicitet og opfindsomhed. Medlemmerne samler blot deres instrumenter op og lader resten komme af sig selv.

Kvartetten debuterede med et selvbetitlet album i 2012, og i 2018 kom opfølgeren “Autonomy”, hvorfra singlen ”Can’t Deny” har været et hit. Og der er mere musik på vej.

Brothers Moving blevet kaldt et social medie-fænomen, og i 2017 alene blev videoer af deres live-optrædener set mere end 100 millioner gange på YouTube og Facebook. De har fans i et utal af lande, heriblandt USA, England, Brasilien, Australien og i særdeleshed Rusland, hvor de er blevet interviewet af Russian Rolling Stone Magazine og har optrådt på nationalt tv, radio og store festivaler.

Booking kontakt

Morten Hundahl
Booking – Agent
morten@allthingslive.com
+45 22530091
Connie Pedersen
Booking – Corporate/B2B
connie@allthingslive.com
+45 53553312

Brothers Moving

Brothers Moving

Book Brothers Moving

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2