Skip to content

Donkey Sound

Ruuuuul ind rul op!! Donkey Sound er atter klar til at overtage Danmark med bløde reggaerytmer og dansk dancehall endnu en gang.

Efter en længere pause er Donkey Sound samlet igen. Holdet er Wafande – kendt for hits som ”Gi mig et smil”, Shaka Loveless, der brød igennem med sangen ”Tomgang”, Pharfar – Danmarks ubestridte Reggae/Dancehall Godfather, Kaka der er kendt for hits som ”Småproblemer” og brød igennem på hittet ”Gi mig et smil” og til sidst, men ikke mindst hitproduceren Fresh-I. Nu er de klar til at overtage den danske reggaescene endnu en gang.

Donkey Sound blev i 2008 dannet af Pharfar og Fresh-I på grund af kærligheden til musikken og reggaekulturen. I 2015 udgav de albummet Donkey Sound- De glemte bånd. Albummet er en overbevisende stærk samling af ti numre, der førhen var ukendte for offentligheden, og indeholder materiale, som Donkey Sound har produceret med forskellige samarbejdspartnere, de har arbejdet med gennem årene. Udover det faste Donkey-hold er artister som Raske Penge, Klumben, Højre Øye og Stine Kinck at finde på albummet. Deruover er der et glædeligt genhør med den afdøde dancehall-dronning Natasja, der sammen med den svenske Promoe leverer nummeret ”Regnen Slår Mod Ruden”.

Gaffa gav i sin tid albummet 5-stjerner og skrev:

”Der er ingen over eller ved siden af Donkey Sound i dansk reggae- og dancehallregi, hvilket De Glemte Bånd så tydeligt begræfter.”

I 2015 åbnede drengene Donkey Club – en natklub i indre København, hvor der altid var fyldt med mennesker og gode vibes.

Det sidste år har de alle været i studiet og arbejdet på deres kommende album, der udkommer til foråret.

 “Det har virkeligt været fedt at være i studiet igen hele holdet og vi glæder os vildt meget til at komme ud og spille nogle af vores nye sange for folk. Vi tilbage!” siger Wafande

Donkey Sound spillede senest på Bakken 12. september i 2021 foran et tætpakket publikum og vil også turnere Danmark rundt i forbindelse med det kommende album.

 

Vi glæder os til at reggae/dancehall invasionen fortsætter.

Booking kontakt

John Blicher Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 2067 6604

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Donkey Sound

Donkey Sound

Ingen kommende events

Book Donkey Sound

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2