Skip to content
Emil Stabil
Emil Stabil

EMIL STABIL

event
  • DKs mest træfsikre independent rapper

  • Turnéer i hele Norden

  • Hitspækket bagkatalog

Emil Stabil har spillet flere store nordiske festivaler som den legendariske koncert på Arena – Roskilde Festival, Island Airwaves, Smukfest, Slottsfjell, Øyafestivalen, Grøn Koncert og mange flere. Emil Stabil har vundet priser for bedste nye navn og årets hit, 3 DMA- nomineringer og seriøs airplay og touring over hele Skandinavien.

Han skrev historie, da han som den første rapper i Danmark gik nummer #1 på Spotify med en international feature, og blev hængende i toppen i flere måneder med platinhittet ”En Sang” feat. Gucci Mane.

Hits som “Er Det En Fugl” og “Swimmingpool” banede vejen for Emil Stabils store gennembrud i 2015. Den selvbetitlede debut EP Emil Stabil var på toppen af albumhitlisten i mere end tre måneder og har over 25 millioner afspilninger. Platinsinglen “Allerede Is” var et af de største hits det år og satte en tyk streg under, at hvad startede som sjovt tidsfordriv i en kælder i Århus med partneren Lil Producer, var blevet et unikt fænomen på den danske musikscene. Singlen “Over Alt” blev valgt som Ugens Uundgåelige på P3 og Emil Stabil var endnu en gang tilbage på toppen af hitlisterne.

I sommeren 2021 udgav han singlen ”Boom Boom Boom”, som er blevet streamet mere end to millioner gange, og blev fast inventar på sommerens playlister, samt røg i rotation på P3. Nummeret blev i oktober efterfulgt af seneste single ”Groovy”, der i ægte Emil Stabil-stil får folk op af stolen og ud på dansegulvet.

Booking kontakt

John Blicher Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 2067 6604

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Emil Stabil

Emil Stabil

Ingen kommende events

Emil Stabil

Book Emil Stabil

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2