Skip to content
Fribytterdrømme
Fribytterdrømme

FRIBYTTERDRØMME

Fribytterdrømme består af de tre Svendborg-venner, der er gået frivilligt i eksil i København:

Tobias Smith Agger, Lau Ingemann Vinther Pedersen og Felix Corrigan Suneson.

Fribytterdrømme blev dannet i København i sensommeren 2011. Alle bandmedlemmer i Fribytterdrømme har en eller anden relation til det sydfynske og Svendborg, hvor de også mere eller mindre kender hinanden fra – enten gennem musiklivet, byture, ungdomsuddannelse osv. inden de overhovedet vidste, at de en dag skulle danne bandet. Stille og roligt befandt alle sig pludselig i København, og da gamle bands var gået i opløsning blev Fribytterdrømme det nye musikalske tilflugtssted.

Fribytterdrømme er navnet på Tom Kristensens debut digtsamling fra 1920. Navnet har lagt grundstenene til det bandets poetiske tekstunivers, der oftest hyldest som en unik størrelse på den danske musikscene. Bandet hyldes ligeledes for at være et af de mest kompetente liveacts på den danske musikscene.

Fribytterdrømme har næsten 200 koncerter i og udenfor Danmark, og har blandt andet stået på scenen på Roskilde Festival, Smukfest og Heartland. I 2021 kunne bandet fejre deres 1+ års jubilæum, som de markerede med Fribytterfestival – 10 år med drømme i Pumpehuset.

Bandet er lige nu aktuelle med albummet Ikke Bange For At Dø, Men Rædselsslagen For At Miste Livet, og efteråret spiller de deres eneste indendørs koncert i 2022.

Booking kontakt

Morten Hundahl
Booking – Agent
morten@allthingslive.com
+45 22530091
Connie Pedersen
Booking – Corporate/B2B
connie@allthingslive.com
+45 53553312

Fribytterdrømme

Fribytterdrømme

Fribytterdrømme

Book Fribytterdrømme

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2