Skip to content
Fribytterdrømme live booking 2023
Fribytterdrømme live booking 2023

FRIBYTTER-DRØMME

Fribytterdrømme består af de tre Svendborg-venner, der er gået frivilligt i eksil i København:

Tobias Smith Agger, Lau Ingemann Vinther Pedersen og Felix Corrigan Suneson.

Fribytterdrømme blev dannet i København i sensommeren 2011. Alle bandmedlemmer i Fribytterdrømme har en eller anden relation til det sydfynske og Svendborg, hvor de også mere eller mindre kender hinanden fra – enten gennem musiklivet, byture, ungdomsuddannelse osv. inden de overhovedet vidste, at de en dag skulle danne bandet. Stille og roligt befandt alle sig pludselig i København, og da gamle bands var gået i opløsning blev Fribytterdrømme det nye musikalske tilflugtssted.

Fribytterdrømme er navnet på Tom Kristensens debut digtsamling fra 1920. Navnet har lagt grundstenene til det bandets poetiske tekstunivers, der oftest hyldes som en unik størrelse på den danske musikscene. Bandet hyldes ligeledes for at være et af de mest kompetente liveacts på den danske musikscene.

Fribytterdrømme har næsten 200 koncerter i og udenfor Danmark, og har blandt andet stået på scenen på Roskilde Festival, Smukfest og Heartland. I 2021 kunne bandet fejre deres 1+ års jubilæum, som de markerede med Fribytterfestival – 10 år med drømme i Pumpehuset.

Trioen sluttede sidste år af med et kæmpe brag med deres eneste indendørs koncert det år i Den Grå Hal. I slipstrømmen af deres anmelderroste EP Menneskejagten fra 2022 tager Fribytterdrømme på landevejen med Mennesketouren og besøger syv danske byer til efteråret 2023.

Booking kontakt

Morten Hundahl
Booking – Agent
morten@allthingslive.com
+45 2253 0091

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Fribytterdrømme

Fribytterdrømme

Ingen kommende events

Fribytterdrømme live booking 2023

Book Fribytterdrømme

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2