IRIS GOLD

Karismastiske Iris Gold har siden sin singledebut ”Goldmine” i 2015 kontinuerligt imponeret musikfans og anmeldere med hendes legesyge blanding af genrer som soul, pop og rap – et farverigt flower power lydunivers hun kalder ’Hippie Hop’.

Iris Gold er et friskt pust i dansk musik og hendes mission er at sprede ”the good vibes” til hele verden via musikken. Flere prominente medier og figurer i musikindustrien fik hurtigt øjnene op for hende, og Elle Magazine har blandt andet skrevet følgende om hendes magiske musikalske kræfter: “Iris Gold has got it all – The looks & the charm to take over the world.

Hendes seneste single ”Girl Pick Up Your Drum (GPUYD)” er blevet til i samarbejde med den prisvindende sanger, sangskriver, musiker og Eurythmics-medstifter Dave Stewart, og hun har prydet forsiden af det danske magasin GAFFA i september 2021.

På scenen har Iris Gold en imponerende høj og afsmittende energi, og er en entertainer der kan få ethvert publikum op af stolen. Hun har givet talrige koncerter i adskillige lande, og i 2018 spillede hun intet mindre end 100 koncerter i både ind- og udland.

Hun har desuden optrådt på Roskilde Festival, Spot Festival og til Gaffa-prisen, og har været at finde på plakaten til flere udenlandske festivaler i Storbritannien, Holland, Østrig og Estland, og har åbnet for artister som Taylor Swift, Doja Cat, Robbie Williams og Miguel.

Snart er Iris Gold klar til at overtage kloden med endnu mere ny musik og give gyldne koncertøjeblikke til publikummer i hele verden.

 

Iris Gold

Iris Gold

Booking kontakt

Morten Hundahl
morten@allthingslive.com
+45 22530091

Book Iris Gold

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2