Skip to content
Johnson
Johnson

JOHNSON

I 00’erne var Johnson en af dansk hiphops helt store stjerner. I dag spiller musikken stadig en stor rolle i den erfarne rappers liv, der i 2021 tager på Det Passer Tour, hvor han fra første gang spiller sit debutalbum live fra ende til anden.

Marc Johnson startede karrieren i den lokale ungdomsklub i Aarhus, hvor han begyndte at rappe i selskab med Liam og Osama – bedre kendt som L.O.C og U$O. Sammen gik de under navnet B.A.N.G.E.R.S. L.O.C og U$O gæster også begge Det Passer på henholdsvis ”Fra mit Kvarter” og ”De Drømmer”.

Johnson dominerede de danske hitlister i 00’erne med tracks som ”Natsty”, ”Bawler Hele Dagen” og ”Teriyaki” – og med sin westcoast-inspirerede rap og fængende formuleringer, blev Johnson én af de første rappere i Danmark, som fik ægte stjernestatus.

Johnson medvirkede i 2019 i fjerde sæson af Pelle Peters P3-podcast ”Den Nye Stil”, som kortlægger dansk hiphop-historie.

Booking kontakt

Morten Hundahl
Booking – Agent
morten@allthingslive.com
+45 22530091
Connie Pedersen
Booking – Corporate/B2B
connie@allthingslive.com
+45 53553312

JOHNSON

JOHNSON

Ingen kommende events

Johnson

Book Johnson

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2