Skip to content

LÅGSUS

  • Hits på stribe

  • Et af landets største festnavne

  • Slået publikumsrekorder landet over

Introducing Pelle Peter Jencel og Nicholas Kawamura.

Med det massivt populære Lågsus på P3 stod de sammen bag et af landets største radioprogrammer, og samtidig danner de nu et af landets største festnavne. Kort sagt: Der er fart på drengen, og det er lækkert!

Med fingeren resolut placeret på pulsen, præsenterer Lågsus danskerne for hits på stribe og god stemning–men de to velklædte herrer leverer ikke udelukkende knivskarp underholdning. Lågsus har slået publikumsrekorder landet over, på alt fra Grøn Koncert til Smukfest.

Med solid integritet, en velbevandret musiksmag og øjeblikkelig hoppestemning er der direkte kontakt mellem pult og crowd, når Lågsus rykker ud. Det gælder uanset, om det hedder Roskilde Festival, eller når de gæster et sitrende firmaevent.

Fest med venner er en stor del af Lågsus, og derfor joiner artisterne gerne i flæng, når PellePeter Jencel og Nicholas Kawamura leverer god larm. Tidligere har navne som TopGunn, Suspekt,  Cisilia, Djames Braun og Kesi indtaget scenen som en eksklusiv feature til Lågsus’ eksplosive fester.

Booking kontakt

John Blicher Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 2067 6604

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Book LÅGSUS

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2