Skip to content

Martin Jensen

  • Over 1 milliarder streams i eget navn

  • Optrådt på de største scener verden over

  • DJ, sangskriver, producer og tidligere X-Factor dommer

Martin Jensen er den mest streamede artist i Danmark og med over 1 milliarder streams i eget navn allerede, viser Martin Jensen ingen tegn på at stoppe. I sine tidlige dage startede Martin Jensen med en mere ”behind the scenes”-rolle, som lystekniker og designer, og holder stadig af at have hænderne i maskineriet når det gælder lys, scenedesign og det visuelle aspekt til sine koncerter. Dog placerede Martin Jensens umiskendelige talent som DJ ham hurtigt i spotlyset, som et musikalsk kreativt powerhouse, efter udgivelsen af hans dansegulvs-fyldende klassiker ’Night After Night’ i 2015.

Han blev for alvor et kendt navn på globalt plan efter sit meteoriske hit ’Solo Dance’ – et af de mest genkendelige numre fra årtiet. Fra pop-chart afspilninger verden rundt, til DJs der holder gang i dansegulvet, er ’Solo Dance’ indgraveret i millennial kulturen. Ved dens peak havde ’Solo Dance’ over 1 million daglige streams og har til dato mere end 715 millioner streams på Spotify alene. Og det stopper ikke her – med remixes for Rita Ora, Ava Max og årtiets artist Ed Sheeran, blev konverteringen af nye lytter og fans fra over alt i verden, skudt afsted med raketfart. “Jeg er draget mod sange der kommer ind i dit hoved og bliver der! Det er den slags musik jeg elsker at skabe.”– siger Martin Jensen. I 2016 gjorde Martin Jensen sin entré på DJ Mag’s World Top 100 DJs liste, som den første danske artist siden Trentemøller i 2007. ”Det er helt fantastisk og ekstra fedt fordi DJ Mag’s top 100 er skabt af dets læsere – fansene som rent faktisk lytter og danser til musikken… Næste skridt er at overtage verden!” – siger Martin Jensen.

Martin Jensen har turneret over hele verden og kickstartede 2022 med en tour forbi 8 byer på tværs af USA. Over sommeren optrådte han med 10 shows rundt på Danmarks største festivaler, heriblandt Smukfest, han turnerede Ibiza og spillede på en af verdens største elektroniske musikfestivaler, Tomorrowland. I slutningen af 2022 drog Martin Jensen også på en tour gennem 20 byer i Asien, og i 2023 vil Martin Jensen tage sin musik og fantastiske liveshows til nye højder.

Booking kontakt

Morten Hundahl
Booking – Agent
morten@allthingslive.com
+45 2253 0091

Connie Pedersen
Booking Manager – Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Martin Jensen

Martin Jensen

Ingen kommende events

Book Martin Jensen

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2