Skip to content

MARTIN JOHANNES LARSEN

  • Kan bookes som konferencier og moderator

  • Firmaarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024
Sidsel Buhl Jeppesen
Booking Agent
sidsel@allthingslive.com
+45 6915 7024
Connie Pedersen
Booking Agent Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Martin Johannes Larsen kender du måske fra Instagram. Måske fra Vild med Dans, Stormester eller hvad med Lidt Til Lægterne? Kært barn har mange navne, og Martin har i den grad mange talenter.

Hans karriere startede på DR’s satireredaktion i 2016, hvor han brød igennem med figuren Magic Mrtin, der var den første SoMe-figur i DR’s historie til at få sin egen tv-serie.

Efterfølgende kom det helt store folkelige gennembrud på Instagram under corona-tiden, hvor han med sine humoristiske videoer gav de tusindvis af følgere et godt grin i en svær tid, hvilket også resulterede i en følgeskare på over 100.000 mennesker.

 

I 2021 kulminerede Martins arbejde på Instagram med en nominering som Årets Komiker til Zulu Comedy Galla – endnu en gang en historisk bedrift, da ingen nogensinde før har været nomineret blot for deres person i stedet for et show eller tv-koncept.

Udover at være en del af Lidt til Lægterne-duoen med Phlake-forsanger Mads Bo Iversen, har Martin idéudviklet, skrevet, spillet og instrueret satireprogrammet Wellington Special til DR2, er ny vært i Vild med Dans, og i skrivende stund turnerer han landet rundt sammen med sin makker Rasmus Wallbridge med showet “Vil I Se Vores Smukke Navler?”.

Book Martin som konferencier, hvis I ønsker en karismatisk, humorfyldt, erfaren og professionel komiker til at facilitere jeres arrangement.

Book Martin Johannes Larsen

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2