Michael Schøt
Michael Schøt

MICHAEL SCHØT

  • Kan bookes som komiker

  • Kan bookes til online shows

  • Kan bookes som konferencier

  • Kan bookes som moderator

  • Firma- og privatarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Michael Schøt er komiker med politisk satire som omdrejningspunkt. En nysgerrig, samfundsrelevant ”fingeren på pulsen”-komiker, som altid er aktuel i sin performance. Han havde sin debut I 1999 og har siden været en af de mest produktive komikere på standup-scenen. Han står blandt andet bag 4 onemanshows, hvor det første kom i 2009 og det sidste i 2017. Dertil kommer en lang række shows med kolleger på kryds og tværs og ikke mindst hans ugentlige ”NyUgesTale” på nettet i ”Schøtministeriet”. ”Schøtministeriet” spiller også LIVE, bl.a. på Nørrebro Teater.

Michael Schøt er i 2021-22 aktuel med sit nye show “Dæmonkrati”.

Michael Schøt er garant for knivskarpe observationer om den hverdag, vi lever i og han mestrer at omsætte betragtningerne til spiddende morsomme punchlines. Udover at være en dedikeret Red Barnet-ambassadør var han en af værterne på Red Barnets velgørenhedsshow ”Grin Til Gavn” i julen 2019. Michael Schøt er en meget benyttet moderator, og en respekteret og ofte anvendt debattør – bl.a. på Folkemødet. Michael Schøt kan udover moderator, bookes som debattør og konferencier.

Vil du spice dit næste arrangement op, så book Michael Schøt til firmafester, bryllupper, erhvervsarrangementer og meget mere hos All Things Live. Så er du garanteret underholdning præget af en humoristisk tilgang til politik og det danske samfund.

Michael Schøt

Book Michael Schøt

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2