Skip to content

SITREKIN

Den tidligere Blue Foundation-forsanger, Kirstine Stubbe Teglbjærg, lancerede sit nye projekt Sitrekin i efteråret 2021 og udgav førstesinglen ‘Open Chest’, der gik nummer 1 på DR P6 Beat og fik international opmærksomhed.

‘Open Chest’ er Sitrekins første soloudgivelse på engelsk, siden Blue Foundation for 15 år siden udgav den multimillion-streamede ‘Eyes on Fire’ fra det US Grammy-nominerede Twilight-soundtrack – et nummer som er streamet mere end 100 millioner gange.

Sitrekin har de senere år turneret massivt i ind-og udland med succes-konceptet HUN SOLO, som har fokus på kvindelige og non-binære kunstnere. Den fornemmeste opgave for HUN SOLO er at skabe en mere lige kønsbalance i musikkens verden.

Som markering af 15-års jubilæet for ‘Eyes on Fire’ i år, udgiver Sitrekins sit remake af sangen både digitalt og på en unik limited 12” vinyl sammen med førstesinglen ‘Open Chest’. Vinylen trykkes kun én gang og sælges i et begrænset, nummereret oplag i eksklusivt samarbejde med pladebutikken Sound Station. Vinylen, der vil være delvist recycled og udsmykket med håndskrevne tekster og Sitrekins logo, ridset ned i B-siden, udkommer 6. maj, og kan forudbestilles i en begrænset periode, allerede fra 7. februar 2022.

Nu annoncerer Sitrekin sin første headlinerkoncert på Hotel Cecil den 29. oktober 2022, hvor hun, med band, vil spille numre fra hele karrieren – lige fra Kirstines egne Blue Foundation-favoritter i nye unikke versioner, til de danske sange fra albummet ‘Hamskifte’ (2013) og det helt nye Sitrekin-materiale.

Hvis man skal tro GAFFA’s anmelder, er der lagt op til en magisk aften på Hotel Cecil: “Med en udødelig stoisk ro forberedte Kirstine guitar og pedaler, og kontrasten stod malet i rummet, da hendes karakteristiske skrøbelige stemme hilste ud mod et afventende publikum. En livagtig, støjende og forunderlig guitarintro lod sig forvandle til et mesterværk af en live-opførsel af Drømmenes Lyd. For en stund var hun Gordon, Knowles, Joplin og Patti i mageløs forening, mens musik og trolddom flød sammen“ – (Gaffa ***** 09.03.17)

“’Eyes on Fire’ og ‘Open Chest’ forbinder fortid og fremtid; ’Eyes on Fire’ er den sidste sang jeg udgav med Blue Foundation. ’Open Chest’ er min første udgivelse med Sitrekin og markerer en helt ny begyndelse” fortæller Sitrekin og fortsætter “‘Eyes on Fire’ har en voldsom tekst, som skal forstås metaforisk. Sangen er en ode til sund kvindelig vrede. Den handler om at tage sin plads og sætte de rette grænser. Om at udforske og udtrykke sin power og kende sit værd”.

Booking kontakt

Morten Hundahl
Booking – Agent
morten@allthingslive.com
+45 2253 0091
Connie Pedersen
Booking – Corporate/B2B
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Sitrekin

Sitrekin

Ingen kommende events

Book Sitrekin

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2