Skip to content

sonic girl

Dansk hyperpop-ikon leverer autentiske følelser i et opdigtet digitalt univers

Med sit debutalbum confessions og det helt nye STARBORN (mixtape), har sonic girl for alvor cementeret sig som et af de første hyperpop-ikoner i Danmark. Hendes univers er en maksimalistisk leg med popmusikkens æstetik, hvor klichéer tages til det yderste. Affærer med DJs og superstjerner og bagsiden ved hurtig berømmelse er tilbagevendende emner.

sonic girl er en dramatisk performer, der lader sine følelser vælte ud over publikum. Som publikum er man førstehåndsvidne til hendes identitetskrise: er hun en rebelsk antihelt eller en poleret popstjerne? Og hvem er hun egentlig uden for rampelyset? Det skaber en unik musikoplevelse af hjerteskærende øjeblikke, der oftest forløses i en euforisk klubfest.

“Kan den fiktive karakter, sonic girl, blive vores næste popstjerne?”, skriver Soundvenue. Når sonic girl træder ind på scenen, er man i hvert fald ikke i tvivl om, at man har at gøre med en totalt frygtløs artist, der oser af rebelsk popstjerne-energi nok til at tage den hele vejen til toppen.

Booking kontakt

Mikkel Glenstrup
Project Manager
mikkel@allthingslive.com
+45 2982 8600

Connie Pedersen
Booking Manager – Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

sonic girl

sonic girl

Book sonic girl

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2