Skip to content

Tredjeperson

Tredjeperson er fandenivoldsk gruppeterapi. Bandet bestående af Jonas, Aske, Oscar og Nikkel åbner deres hjerter med eksistentielle og reflekterende tekster om ungdommens rodløshed, alt imens de balancerer rock- og elektroniske elementer med poppens velkendte greb.

I september 2021 udgav bandet deres første single ‘Under Vandet’ og debuterede på SPOT Festival. Et halvt år efter udgav de singlen ‘Uden Ord’. Begge singler modtog stor ros i de danske musikmedier, og fik spilletid på P6 BEAT. Første single på deres kommende EP ‘Jeg vil bare (DANSE)’ lå desuden på P3’s Upcomingliste i 5 uger. I efteråret 2022 har de turneret som support for Joyce.

Tredjeperson arbejder lige nu på deres første EP, hvor de bramfrit trækker os ind i ungdommens følelsesvirvar. En ungdom med skærme, stimulanser og distraktioner overalt, hvor man nogle gange har lyst til at drukne sine tanker, ty til overspringshandlinger og bare danse.

Booking kontakt

Mikkel Glenstrup
Project Manager & Agent
mikkel@allthingslive.com
+45 2982 8600

 

 

Connie Pedersen
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Tredjeperson

Tredjeperson

Ingen kommende events

Book Tredjeperson

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2