Skip to content

UNDERGRUNN (NO)

På blot få år er rapgruppen UNDERGRUNN hurtigt gået hen og blevet et af norges mest hypede fænomener. For deres fans er disse seks fyre ikke bare et musikalsk dygtig band, med energiske og ægte liveshows, men også stilikoner og ledestjerner.

Særligt gruppens første projekter, som debutalbummet “Firenze’s Finest” og mixtapet “Buketter og Ballspill” fik stor opmærksomhed hos de norske lyttere, men også af pressen. Det norske medie, Aftenposten, havde bla. dette at sige om gruppen: “UNDERGRUNN får fremtiden for norsk rap til at se langt mere håbefuld ud.”. Og siden mixtapeudgivelsen er det gået stærkt for rapkometerne fra Gamle Oslo. De har bla. spillet en stor udsolgt koncertpå Sentrum Scene i Oslo, hvor billetterne blev revet væk på ingen tid, og de holdt en koncert på Oyafestivalen, som eksploderede med energi.

I april 2022 udgav gruppen deres selvbetitlede andet album “UNDERGRUNN”, der over 10 sange udforsker en række genrer, mens de leverer tekster på skyhøjt niveau. På albummet males der billeder af et liv i fuld fart, hvor flex, sex og stoffer går hånd i hånd med kærlighed, introspektion og melankoli. Senest har UNDERGRUNN udgivet deres tredje album “Egoland” i 2023 og begiver sig på en sommertour.

Kontakt Booking

John Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 2067 6604

Connie Pedersen
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

UNDERGRUNN

UNDERGRUNN

Ingen kommende events

Book UNDERGRUNN (NO)

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2