YO JOHNNY

DJ pult
DJ pult
  • Musikalsk supertalent

  • Episke houseproduktioner

  • Mest spillede på P3-listen adskillige uger i træk

Yo Johnny leverer Tech-House til dine fester og de sene aftentimer i helt overbevisende stil. Med den unge Arto Eriksen bag produktionerne, er dette projekt dit fix til frisk og kæk techno!Hans første single, Yo Johnny, var et selvironisk og humoristisk stykke elektronisk mesterværk, som sætter gang i fødderne og basarmen. Med inspiration fra FISHER, Chris Lake og lign. er Yo Johnny klar til at finde vej ind i hjerterne på festglade mennesker verden over.

Arto Eriksen er en techno-rebel født ind i en jazzfamilie, og i en alder af 11 år begyndte Arto allerede at eksperimentere med musik på de instrumenter, der stod fremme i hans fars studie. Han lærte sig selv at spille guitar, klaver og synths, og begyndte derefter at sætte sig ind i produktion. Interessen blev ved med at vokse, og Arto har siden bevæget sig væk fra jazzen og fundet sin lyd i et urban-inspireret elektronisk-inspireret univers, der lyder af undergrundsfester og techno-kultur – men det var jo altid planen fordi, ja. Yo Johnny!Følg med på rejsen, som først lige er begyndt!

Yo Johnny

Yo Johnny

Booking kontakt

John Blicher Madsen
john@allthingslive.com
+45 20676604

Book Yo Johnny

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2