Booking zone

Ane Høgsberg
Ane Høgsberg

Ane Høgsberg

ANE HØGSBERG

  • Kan bookes som komiker

  • Kan bookes som konferencier

  • Kan bookes til foredrag

  • Firma- og privatarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Ane Høgsberg er et forfriskende pust på den danske standup-scene. Både som værende en af de få kvinder i comedybranchen, og mest af alt på grund af sin gode energi og levende mimik. Med selvironisk distance udleverer hun livet som kvinde af i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin. Ane Høgsberg er også kendetegnet ved at være en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet bliver leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet.

Ane Høgsberg er sjov. Rigtig sjov. Og hun har papir på det. Hun vandt nemlig Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2016. Ane har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, podcasten Voksenvenner sammen med komikerkollegaen Jonatan Spang og været vært ved DM i stand-up 2017. Ane Høgsberg var i foråret 2017 aktuel med sit første onewomanshow “Dårlig Feminist”, der i 2019 blev fulgt op med soloshowet ”Døden har en årsag”. Ane lavede i 2020 “Alle hader feminister” på DR2 og i 2021 kan du opleve Ane, når hun er vært på Red Barnets velgørenhedsshow ‘Grin til Gavn’.

Ane Høgsberg

Book Ane Høgsberg

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2