Skip to content

BRANCO

  • Danmarks største rapper

  • Mere end 600 millioner streams

  • Prisvindende artist

”Ingen lyder større en Branco”. Sådan lød det fra både anmeldere og fans, da Branco den 1. januar 2021 udgav albummet BABA BUSINESS 2, der sidenhen indtog hele toppen af Spotify-charten og blandt andet blev vurderet til et af det års bedste albums af musikmagasinet Soundvenue.

Branco rundede 2020 af som den store vinder ved DMA med hele 3 statuetter, og samlet set har Branco nået en imponerende milepæl i sin karriere med over 100 mio. streams og tre dobbelt- og platincertificerede albums og i den grad bevist, at han kan levere lyrisk tyngde og solide produktioner.

I september 2021 udkom jubilæumsalbummet 10 YEARS, der tæller features med prominente internationale og danske artister. I sommeren 2021 var Branco ligeledes en del af line-up på Roskilde Summer Days til stor begejstring for både publikum og anmelderne.

TV2 Zulu præmierede i 2022 dokumentarserien Branco – En Ny Begyndelse, hvor du kommer med bag om rapperen og hans musik.

Til oktober indtog Branco Forum Black Box, hvor han gav sin største solokoncert til dato.

Hvis du står og mangler en rapper til at starte festen til dit erhvervsarrangement, så book Branco og lad ham stå for underholdningen, når du og kollegaerne skal fejre sommerfest eller julefrokost næste gang. Med Danmarks største rapper som midtpunkt kan vi hos All Things Live garantere en aften, I sent vil glemme.

Booking kontakt

Morten Hundahl
Booking – Agent
morten@allthingslive.com
+45 2253 0091

John Blicher Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 2067 6604

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Branco

Branco

Book Branco

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2