Skip to content

CAMILLA BORAGHI

  • Kan bookes som konferencier og moderator

  • Kan bookes som quiz-vært

  • Firma- og privatarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024

Sidsel Buhl Jeppesen
Comedy Booker
sidsel@allthingslive.com
+45 6915 7024

Connie Pedersen (PÅ BARSEL)
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Den fremadstormende og talentfulde Camilla Boraghi har i løbet af de seneste år etableret sig som et af de helt store håb i det danske mediebillede med sin skarpe, charmerende og spiddende facon, hvor magten og eliten kommer under kyndig behandling af den kompetente satiriker og journalist. Som en del af DR’s Talenthold var hun en del af komisk velfunderede formater som ”Løvens Bule”, og sidenhen har hun nydt stor succes som den direkte og kompromisløse reporter i Jonatan Spangs ”Tæt På Sandheden”. Sideløbende fungerer Camilla Boraghi også som journalist og radiovært hos Den Uafhængige.

Alle disse ting gør Camilla Boraghi til den oplagte vært, moderator, ordstyrer, quiz-vært o.l. til arrangementet, hvad end der ønskes intelligent humor, skarp afvikling eller dyb seriøsitet. Skal debatten eller arrangementet i forbindelse med efterårets folketingsvalg krydses med en skarp satiriker, er  Camilla også den helt rette person.

Book Camilla Boraghi

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2