Skip to content

CARSTEN BANG

Carsten Bang: Alsidig Underholder

KOMIKER | KONFERENCIER | FOREDRAGSHOLDER | OPTRÆDER OGSÅ PÅ ENGELSK | FIRMAARRANGEMENTER | PRIVATARRANGEMENTER | UDDANNELSESINSTITUTIONER

Komiker, Konferencier og Foredragsholder

Carsten Bang, en af Danmarks mest erfarne komikere, har underholdt publikum siden 1991. Med en unik evne til at ramme publikums lattermuskler med intelligent og underfundig stand-up, leverer han altid en uforglemmelig optræden.

Hans alsidighed som kunstner gør ham perfekt til forskellige begivenheder – uanset om det er en firmafest, et privatarrangement eller en særlig begivenhed. Carsten kan også engagere sit publikum som en dygtig konferencier, der med charme og skarphed binder arrangementer sammen og skaber den perfekte atmosfære. Herudover kan Carsten også bookes til talks og foredrag med sit morsomme og tankevækkende stand-up-foredrag LAD OS ALLE GRINE.

Engelske Shows og Inspirerende Taler

Carsten Bangs komiske talenter kender ingen sproggrænser. Han har optrådt på engelsk med stor succes og har international erfaring, herunder optrædener på verdens største kulturfestival, ‘Edinburgh Fringe’. Med sit unikke materiale og evne til at forstå forskellige kulturer kan Carsten underholde og engagere et bredt, engelsktalende publikum.

Udover underholdning er Carsten også en inspirerende taler, der deler sin indsigt og livsfilosofi. Han er en populær valgmulighed som taler ved uddannelsesinstitutioner, hvor hans motiverende indlæg efterlader et positivt og varigt indtryk.

Uanset begivenheden, vil Carsten Bang sørge for en mindeværdig oplevelse, der kombinerer latter, inspiration og dygtighed.

Det siger kunderne om Carsten

Firmafest

Vi havde en rigtig god aften med underholdning af Carsten Bang, som var velforberedt og klar i spyttet. Han optrådte med målrettet materiale, som var rammende for vores virksomhed.

Torben Bach, Bach & Pedersen Fragt A/S

Foredrag

Carsten Bang optrådte ifm. Køges Kirkes 700 års fødselsdag. Det blev en fremragende aften, hvor hele kirken rungede af store grin. Carsten Bangformår med sit materiale at gå til grænsen uden at overskride den, samtidig med, at han er folkelig. Det var nemt at booke Carsten Bang og de gange, vi var i tvivl, var All Things live meget hjælpsomme.

Charlotte Dybdahl Winther, Køge Kirke.

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024

Sidsel Buhl Jeppesen
Comedy Booker
sidsel@allthingslive.com
+45 6915 7024

Connie Pedersen (PÅ BARSEL)
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Carsten Bang har været en del af den danske comedyscene helt fra den spæde start – nærmere bestemt siden 1991. Han repræsenterer intelligent og underfundig stand-up, og har et alsidigt repertoire med stærk selvironi og (jysk) lune. Carsten Bang kender sit publikum og leverer præstationer, der er blandt den absolutte elite i dansk comedy.

Han er kendt for en række værtsroller på TV og i radio. Bl.a. Kanal 5’s gameshow ”5. Halvleg” og P4’s søndagsprogram ”Badabing”. Carsten har flere gange rejst landet tyndt med intet mindre end 5 onemanshows. Han har afprøvet alle genrer inden for TV, radio, teater og film. Carsten Bang var i efteråret 2021 ude med stand-up touren “Punk” og i 2022 optrådte han på engelsk på verdens største kulturfestival ‘Edinburgh Fringe’. Carsten Bang optræder ligeledes på engelsk og som konferencier.

Stand-up Foredrag - LAD OS ALLE GRINE!

Det er vigtigt at kunne grine af sig selv! … og med stand-up-foredrag LAD OS ALLE GRINE giver Carsten Bang, dé der kommer i kirken, rig mulighed for netop dét!

Kirkegængerne får lejlighed til at vende den anden kind til, når Carsten – med en vis portion ærefrygt – lader stand-up´en komme til orde i den kristne kirke: ”Lad de der vil grine i kirken, komme til mig”, som han udtrykker det.

Med stand-up som virkemiddel, vil Carsten gennem sit foredrag, lede publikum gennem dele af dén religion – der gennem tro (og måske overtro?) – forener mange her i landet. En tro, der er i opposition til andre trosretninger, i en tid hvor mennesket burde bevæge sig i samme retning, men hvor fjender og fjendebilleder bliver stadig flere… Hvem havde troet dét?

Carsten stiller spørgsmål, som: ”Hvem er de gode?” … ”Skal vi synde?” … ”Er arkpunktur i kirken blasfemisk?” … ”Hvad ér blasfemi egentlig?” … og ”Er kirken klar til en fremtid med glutenfri oblater… en fremtid, hvor vi ved, vi skal dø?

Carsten udtaler: ”Jeg er en del af folkekirken og folkekirken er en del af mig… og det er vigtigt, at kunne lave grin med dét, man er en del af!

Carsten Bang er søn af helt almindelig tømrer fra Kjellerup… og efter at have optrådt med stand-up i 33 år, er han nu klar til at optræde i de kirker, hvis frelser blev netop 33 år … med et blik på den kristne tro… men også med et blik på netop dén lokale kirke, han optræder i.

Ingen kommende events

carsten bang

Book Carsten Bang

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2