Skip to content

CARSTEN BANG

  • Kan bookes som komiker

  • Kan bookes som konferencier

  • Optræder også på engelsk

  • Firma- og privatarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Det siger kunderne om Carsten

Firmafest

Vi havde en rigtig god aften med underholdning af Carsten Bang, som var velforberedt og klar i spyttet. Han optrådte med målrettet materiale, som var rammende for vores virksomhed.

Torben Bach, Bach & Pedersen Fragt A/S

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024
Sidsel Buhl Jeppesen
Comedy Booker
sidsel@allthingslive.com
+45 6915 7024
Connie Pedersen
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Carsten Bang har været en del af den danske comedyscene helt fra den spæde start – nærmere bestemt siden 1991. Han repræsenterer intelligent og underfundig stand-up, og har et alsidigt repertoire med stærk selvironi og (jysk) lune. Carsten Bang kender sit publikum og leverer præstationer, der er blandt den absolutte elite i dansk comedy.

Han er kendt for en række værtsroller på TV og i radio. Bl.a. Kanal 5’s gameshow ”5. Halvleg” og P4’s søndagsprogram ”Badabing”. Carsten har flere gange rejst landet tyndt med intet mindre end 5 onemanshows. Han har afprøvet alle genrer inden for TV, radio, teater og film. Carsten Bang var i efteråret 2021 ude med stand-up touren “Punk” og i 2022 optrådte han på engelsk på verdens største kulturfestival ‘Edinburgh Fringe’. Carsten Bang optræder ligeledes på engelsk og som konferencier.

Ingen kommende events

carsten bang

Book Carsten Bang

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2