Skip to content

CARSTEN ESKELUND

 • Kan bookes som komiker
 • Kan bookes som konferencier

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Carsten Eskelund er en sjov størrelse. En af de mest erfarne optrædende komiker på den danske stand-up scene, dog relativt ukendt i betragtning af, hvor god han er. Men det ser han nu som selvforskyldt. Det korte af det lange; nogle er længere tid om at vokse ind i deres eget talent end andre, og sådan en er Carsten. 

Men nu har han besluttet sig for at det er tid til at komme ud af sin skal, og modtagelsen af onemanshowet “Begrænset Udsyn” viste, at det var noget, folk havde ventet på. Carsten Eskelund modtog anmelderprisen for showet ved Up Comedy Festivalen i 2023 med begrundelsen “På festivalen har vi set mange shows, der vandt publikum med enten spidsfindighed, joketeknik, timing eller personlighed, men du modtager prisen, fordi du erfarent lykkes med det hele på én gang. Og så var vi i øvrigt ikke et sekund i tvivl om, hvor meget du elskede at stå på scenen – så meget, at du efter en time nægtede at gå ned igen. Sådan en glæde smitter.“ Han vandt ligeledes Branchejuryens pris for Årets Show.

Det dobbelt-prisvindende show spillede 39 steder og bekræftede alle i, at nu er det nye tider. 

Og vi er stolte over at repræsentere denne dybt originale komiker, hvis materiale oftest cirkler om det man nu engang er optaget af, når man er midt i livet; forstokkelse,  eksistentielle kvabbabelser og vores uovertrufne evne til at narre os selv gang på gang.

DU KENDER CARSTEN FRA:

 • Radiovært på Radio 100 i 00’erne
 • Vært på DR2 historiequizzen “Quiz i en Hornlygte” i starten af 10’erne.
 • Sammen med Jan Gintberg lavede Carsten DR1-programmet “Spritnyt” i starten af 20’erne- en hyldest til menneskets omstillingsevne under coronaenpandemien.
  • Dette blev efterfulgt af programserien “Gintberg, Eskelund og den dybe tallerken”, der ligeledes omhandlede vores ukuelige skabertrang.
 • Jan og Carsten laver også podcasten “Nu det nu”, der udkommer uregelmæssigt og er løseligt baseret på begrebet “passion”.
 • Roast af miljøminister Magnus Heunicke ved TV2 Nytårsprogrammet “Året der gak 2023”.
 • Carsten driver også, sammen med sin makker, “Tæt på Sandheden” tekstforfatteren Michael “MC” Christiansen, landets absolut sjoveste cafequiz “Den Hvide Lektie”. Det har de gjort siden 2001, og de laver den også i privat regi, hvis dette skulle ønskes.
 • I efteråret ‘22 og foråret ‘23 lavede Eskelund onemanshowet “Begrænset Udsyn”, der spillede 39 gange landet over og vandt prisen for “Bedste Show” og “Anmeldernes pris” ved stand- up branchen egen festival Up-Festival 2023.
 • Carsten er en af deltagerne i “Stormester” i 2024 (havde premiere 7. juni 2024).

Book Carsten Eskelund

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2