Skip to content

JACOB TAARNHØJ

  • Kan bookes som komiker

  • Kan bookes som konferencier

  • Optræder også på engelsk

  • Firma- og privatarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024
Sidsel Buhl Jeppesen
Comedy Booker
sidsel@allthingslive.com
+45 6915 7024
Connie Pedersen
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Jacob Taarnhøj er en sand ord-ekvilibrist. Hans helt unikke, surrealistiske fortællestil gør hans shows til en unik oplevelse. Den brede befolkning fik for alvor øjnene op for odenseaneren, dda han i 2017 lavede sit set om det danske sprog ved DM i Stand-up og samme år vandt Talentprisen ved ”ZULU Comedy Galla”. Jacob var i mange år en af de drivende kræfter bag standup-scenen vest for Storebælt.

Jacob Taarnhøj har de seneste år etableret og understreget sit kæmpe talent over hele landet. Han optog i 2018 sin første ”Comedy Special”, som samme år blev sendt på TV2 Zulu. Han deltog ligeledes i 2. sæson af ”Stormester” i 2019. Han optrådte som support for Ruben Søltoft på hans turné ”Ting Fra Min Mund” i efteråret og vinteren 2018 og er nu aktuel med sin comedy-tour “Krøllehjern'”. Jacob Taarnhøj optræder ligeledes på engelsk og som konferencier.

Ingen kommende events

Book Jacob Taarnhøj

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2