Skip to content

JACOB TAARNHØJ

  • Kan bookes som komiker

  • Kan bookes som konferencier

  • Optræder også på engelsk

  • Firma- og privatarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Kunderne siger om Jacob

Firma event

“Jacob Taarnhøjs præstation var helt i top. Vi var vilde med hans måde at servere stand-up på, hvor joken bliver bygget op over en lidt længere historie. Der har været tydelig og hurtig kommunikation med All Things Live hele vejen igennem.”.

Lone Stendal, Dansk Industri

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024

Sidsel Buhl Jeppesen
Comedy Booker
sidsel@allthingslive.com
+45 6915 7024

Connie Pedersen (PÅ BARSEL)
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Jacob Taarnhøj er en sand ord-ekvilibrist. Hans helt unikke, surrealistiske fortællestil gør hans shows til en unik oplevelse. Den brede befolkning fik for alvor øjnene op for odenseaneren, da han i 2017 lavede sit set om det danske sprog ved DM i Stand-up og samme år vandt Talentprisen ved ”ZULU Comedy Galla”. Jacob var i mange år en af de drivende kræfter bag standup-scenen vest for Storebælt. Jacob er generelt én af de mest arbejdsomme danske komikere, og foruden at optræde på engelsk og som konferencier, så har han også prøvet kræfter med at optræde på både norsk og tysk! Med andre ord, Jacob sidder ikke stille, og når han underholder, får du en helt unik og helt igennem sjov oplevelse.

Jacob Taarnhøj har de seneste år etableret og understreget sit kæmpe talent over hele landet. Han optog i 2018 sin første ”Comedy Special”, som samme år blev sendt på TV2 Zulu. Han deltog ligeledes i 2. sæson af ”Stormester” i 2019. Han optrådte som support for Ruben Søltoft på hans turné ”Ting Fra Min Mund” i efteråret og vinteren 2018, og var i 2022 aktuel med sit nyeste one-man show “Krøllehjern'”, som kan ses på TV2 Play. I får du endnu engang chancen for at opleve Jacob Taarnhøj live, og selvom navnet på hans show er ‘Standard’, garantere vi, at det er alt andet end dét. Jacob kommer hele landet rundt, så der er rigelig mulighed for at finde en billet nær dig, men skynd dig før der er udsolgt! Du kan finde billetter lige her.

Book Jacob Taarnhøj

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2