Skip to content
Mazen
Mazen

MAZEN

  • Kan bookes som foredragsholder

  • Kan bookes til talks

  • Firma- og privatarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Under mantraet ”Hvis vi kan grine sammen, kan vi leve sammen”, har Mazen de seneste år markeret sig som en unik og ærlig stemme i den danske debat, når han deler sine tanker med pen, på de sociale medier eller fra scenekanten: Mazen står bag to liveshows, der begge er kendetegnede ved på én gang at være samfundskritiske, humoristiske – og håbefulde. Mazen har netop modtaget en pris – og stor anerkendelse – for Årets Bedste Udgivelse fra Statens Kunstfond for hans seneste liveshow: ”Sådan Overtager Vi Danmark”, der var nytænkende, nærværende og rørende ærlig.

Med “Sådan Overtager Vi Danmark” finpudser Mazen Fru Jensens hygge-racisme over middagsbordet og i gadebilledet, men skåner heller ikke nydanskernes indbyrdes fordomme og forudindtagede holdninger om den rød-hvide andedamskultur. Han udfordrer status quo, analyserer janteloven – set med brune øjne, sætter spørgsmålstegn ved uddannelsessystemet og jonglerer med retorikken i samfunds- og integrationsdebatten.

Mazen kan bookes til privat-, firma- og skole/gymnasiearrangementer, samt til at optræde med udpluk fra sine liveshows: ”Sådan Sender I Mig Hjem” og ”Sådan Overtager Vi Danmark”, som han rullede ud i version 2 på Bremen Teater efteråret 2021. I foråret kanMazen opleves på Nørrebro teater med showet “Hvis vi overlever i nat: Talte tanker live in concert”. Læs mere HER

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024

Sidsel Buhl Jeppesen
Comedy Booker
sidsel@allthingslive.com
+45 6915 7024

Connie Pedersen (PÅ BARSEL)
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Mazen

Book Mazen

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2