Skip to content

MICHAEL SCHØT

  • Kan bookes som komiker

  • Kan bookes til online shows

  • Kan bookes som konferencier

  • Kan bookes som moderator

  • Firma- og privatarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Kontakt og booking

Sidsel Buhl Jeppesen

Booking Agent

+45 69157024sidsel@allthingslive.com

Sanne Thomas-Larsen

Head of Comedy Booking

+45 69157024sanne@allthingslive.com

Connie Pedersen (BARSEL)

Booking Agent

+45 53553312connie@allthingslive.com

Michael Vitten Carlsson

Booking Agent

+45 26822383michael.vitten@allthingslive.com

Michael Schøt er komiker med politisk satire som omdrejningspunkt. En nysgerrig, samfundsrelevant ”fingeren på pulsen”-komiker, som altid er aktuel i sin performance. Han havde sin debut i 1999 og har siden været en af de mest produktive komikere på standup-scenen. Han står blandt andet bag 4 onemanshows, hvor det første kom i 2009. Dertil kommer en lang række shows med kolleger på kryds og tværs, og ikke mindst hans ugentlige ”NyUgesTale” på nettet i ”Schøtministeriet”, som i sommeren 2023 rundede hele 500 afsnit. ”Schøtministeriet” spiller også LIVE, bl.a. på Nørrebro Teater.

Michael Schøt var i 2021-22 på landevejen med sit anmelderroste one-man-show “Dæmonkrati”, som du kan købe lige her.

 

Michael Schøt er garant for knivskarpe observationer om den hverdag, vi lever i og han mestrer at omsætte betragtningerne til spiddende morsomme punchlines. Udover at være en dedikeret Red Barnet-ambassadør var han en af værterne på Red Barnets velgørenhedsshow ”Grin Til Gavn” i julen 2019. Michael Schøt er en meget benyttet moderator, og en respekteret og ofte anvendt debattør – bl.a. på Folkemødet. Michael Schøt kan udover moderator, bookes som debattør og konferencier.

Vil du spice dit næste arrangement op, så book Michael Schøt til firmafester, bryllupper, erhvervsarrangementer og meget mere hos All Things Live. Så er du garanteret underholdning præget af en humoristisk tilgang til politik og det danske samfund.

Book Michael Schøt

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2