Skip to content

MIKKEL KLINT THORIUS

  • Kan bookes som komiker

  • Kan bookes som konferencier

  • Kan bookes til online shows

  • Firma- og privatarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Kunderne siger om Mikkel

18 års fødselsdag

Helt fantastisk oplevelse med Mikkel Klint Thorius! Ung som gammel syntes, han var forrygende. Han var så bredtfavnende og fik ALLE med! Skal jeg få brug for underholdning af den her kaliber en anden gang, så ringer jeg til All Things Live.

Tobias

DSU Event

Vi kan kun rose Mikkel Klint Thorius og hans show. Det var tydeligt, at han havde forberedt sig godt hjemmefra og havde sat sig ind i de ting, som vi i DSU ofte går op i.

Theodor

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024
Sidsel Buhl Jeppesen
Comedy Booker
sidsel@allthingslive.com
+45 6915 7024
Connie Pedersen
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Mikkel Klint Thorius startede med at optræde med stand-up i gymnasiet og allerede som 20-årig nåede han finalen i DM i Stand-up. Han er vinder af Comedy Fight Club i 2017, var nomineret til Talentprisen 2017 ved ZULU Comedy Galla, og debuterede samme år med sit første onemanshow ”Hvid Skyld”.

Mikkel optræder med stor autoritet både for unge såvel som gamle. Mikkel er med sin stærke og charmerende udstråling fast inventar på den københavnske standup-scene. I februar 2020 havde han premiere på Bremen Teater på sit andet onemanshow: ”Vanvittigt”, som han fortsatte med i 2021, hvor han tog ud i landet med det.

Mikkel kan ligeledes engageres som konferencier.

Book Mikkel Klint Thorius

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2