Skip to content

MIKKEL RASK

  • Kan bookes som komiker

  • Kan bookes som konferencier

  • Kan bookes til online shows

  • Optræder også på engelsk

  • Firma- og privatarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Kunderne siger om Mikkel

50 års fødselsdag

Mikkel Rask leverede et fantastisk og enestående show tilpasset fødselaren (50 år). Alle gæsterne syntes, han var fantastisk, skarp, sjov, spontan og vildt humoristisk. Vi har kun fået meget positive tilbagemeldinger. Vi kan helt klart anbefale andre at booke ham til private fester mv.

Asta & Peter

Firma julefrokost

Vi er noget så begejstrede for Mikkel Rasks fortælling om synet på den verden, vi producerer varer til og ikke mindst hans gode tilgang til at komme ned i ”kælderen” og underholde os. Unge som gamle, fuldebøtter og afholdsmænd – vi synes alle, han var superunderholdende og har ramt os noget så godt.

Lone

25 års fødselsdag

Fødselaren og vi andre havde en fremragende dag, og underholdningen med Mikkel Rask var prikken over I’et. Som fødselaren har gentaget flere gange siden, så er Mikkel bare den bedste standup-komiker lige nu, og han kan næsten ikke vente til november, hvor vi skal til Aarhus og se Mikkels show.

Keld

Privat fest

Det har været en sand fornøjelse at samarbejde med All Things Live og det skal I have stor tak for. Vi havde en fantastisk fest, hvor Mikkel virkelig brillierede med et meget personligt og utroligt sjovt show. Fødselaren var meget begejstret og synes, at det var enorm sjovt, selvom han ikke bryder sig om at være midtpunkt. Vores gæster fandt også, at showet var eminent og med nogle virkelig fine punchlines. Helt igennem leverede Mikkel et fantastisk professionelt show. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Stjerner til ham. Anonym

Firma event

”Vi var meget glade for Mikkel Rasks´ indslag. Vi var især begejstrede for den første del af showet, som var målrettet os i restaurationsbranchen. Showet ramte plet og var lige hvad vi trængte til”.

Sussi Jensen, 3F Privat Service, Hotel og Restauration.

 

 

Firma event

”Hele showet var gennemført. Vi var imponeret over, hvor godt Mikkel Rask havde forberedt sig og sat sig ind i MOL Chemical Tankers

Stefan, MOL Chemical Tankers

 

Firma event

“Perfekt valg til sådan en aften – tilpas over og under bæltestedet. Virkelig sjov – vi kommer gerne en anden gang”

                                                                                                                                                                                                                                                                          Jette Schreiner Hansen, Novo Nordisk

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024

Sidsel Buhl Jeppesen
Comedy Booker

sidsel@allthingslive.com
+45 6915 7024

Connie Pedersen (PÅ BARSEL)
Booking Manager Corporate Events

connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Mikkel Rask leverer altid et unikt show, som er målrettet arrangementet. Mikkel vandt i 2015 ”DM i Stand-up” og har på de få år, som er er gået siden, etableret sig stærkt i den danske standup-branche. Han har foruden at være nomineret til Talentprisen og optrådt til ZULU Comedy Galla bl.a. været medforfatter på ”Nørgaards Netfix”, ”Dybvaaaaad” samt ”Danish Dynamite”. Nordjyden Mikkel Rask startede sin karriere i 2008, hvor han blev en del af det Aarhusianske standup-miljø og har siden, han landede i København, været en travl og meget efterspurgt komiker. Mikkel var i 2022 tour med sit seneste show “Rasende”

I efteråret 2018 var Mikkel ude med sit første onemanshow ”Hvad Fatter Gør”, som blev vist på TV2 ZULU i december 2018. Mikkel Rask optræder ligeledes på engelsk og som konferencier.

Ingen kommende events

Book Mikkel Rask

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2