Skip to content
Book Morten
Book Morten

MORTEN

  • Danmarks største DJ

  • En del af Future Rave sammen med David Guetta

  • Spillet på natklubber verden over

DJ og producer MORTEN har i mange år siddet solidt på tronen som Danmarks største DJ, og er ligeledes et brændende varmt navn på den internationale DJ-scene og en flittigt efterspurgt producer og remixer. Han har vundet adskillige priser, og har optrådt sammen med navne som Diplo, Avicii og David Guetta.

Sidstnævnte er blevet en god ven og samarbejdspartner, og de to lydsmede udgav sangen ‘Never Be Alone’ sammen, der blev så godt modtaget, at MORTEN og Guetta er fortsat med at lave musikalske projekter sammen.

MORTENS dansk-franske alliance med superstjernen David Guetta er blevet så stærk, at han i 2019 flyttede fra Los Angeles til Miami, hvor Guetta også bor. Her arbejder de blandt andet på at skabe en helt ny elektronisk musikoplevelse under navnet Future Rave. Selvom MORTEN i dag bor i USA, flyver han gerne hjem til en optræden i det danske.

Har du lyst til at opleve MORTEN, så book ham hos All Things Live til din næste firmafest, din fødselsdag eller dit bryllup. Lad MORTEN skabe en fest.

Booking kontakt

Morten Hundahl
Booking – Agent
morten@allthingslive.com
+45 2253 0091

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

MORTEN

MORTEN

Ingen kommende events

Book Morten

Book MORTEN

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2