Skip to content

PER SODEMANN

  • Kan bookes som komiker

  • Kan bookes som konferencier

  • Firma- og privatarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024

Sidsel Buhl Jeppesen
Comedy Booker
sidsel@allthingslive.com
+45 6915 7024

Connie Pedersen (PÅ BARSEL)
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Per Sodemanns stand-up tager både udgangspunkt i hans eget liv, men også hverdagssituationer og observationer, som alle kan nikke genkendende til. Derfor fungerer Per både godt til arrangementer for voksne, men er bestemt også oplagt til et ungt publikum.

Per Sodemann har, efter kun få år i comedy-branchen, allerede markeret sig. Efter at have optrådt i blot to år nåede han hele vejen til finalen i DM i Stand Up 2017. I 2018 kunne han så opleves som et af de tre ’æsler’ ved ZULU Comedy Galla. I 2019 og 2020 var han igen aktuel ved ZULU Comedy Galla da han var nomineret til prisen “ÅRETS TALENT”, og i 2021 vandt han den eftertragtede ”Talentprisen” til ZULU Comedy Galla, som han optrådte til i 2022.

Derudover har han været med i stand up-programmet “Stand-up uden grænser” med vært Simon Talbot. Per spiller desuden en rolle i den populære komedie tv-serie SUNDAY og du kan ligeledes møde ham på r8Dios talenthold i satire-podcasten ‘Undskyld vi roder’.

Ingen kommende events

Book Per Sodemann

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2