Branco
Branco

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Lørdag 12. marts giver Branco Danmark, hvad de har ventet på i et årti, når han rykker ind i Forum Copenhagen med sin største headliner koncert til dato; The Black Box Show. Så gør dig klar til en aften, hvor der bliver skrevet historie, når Danmarks største rapper får gulvet i Forum Copenhagen til at eksplodere.

”Det har taget os 10 år at nå hertil, men det har været det hele værd. Det her det er min måde at sige tak til jer på” – Branco

I september i år landede Brancos nye album 10 YEARS, som udkom på rapperens fødselsdag, og er en hyldest til det årti, Branco har rappet i. Albummet er spækket med prominente gæsteoptrædener fra blandt andre Lukas Graham, ICEKIID, Artigeardit og Stepz. 10 YEARS streamede over 600.000 gange på det første døgn, har nu rundet de 4 millioner streams og 6 ud af albummets 11 tracks florerer i Top 50 på den danske Spotify chart.

Branco indledte sin karriere med MellemFingaMuzik og Molo, og han har gennem et årti arbejdet sig op til en velfortjent titel som en af Danmarks største rappere.

”Ingen lyder større end Branco”

Sådan lød det fra både anmeldere og fans, da Branco åbnede 2021 med sit andet soloalbum, Baba Business 2. Albummet skrev sig ind i historiebøgerne, da samtlige 20 sange strøg direkte ind på Spotifys danske Top 50 – inklusiv førstepladsen. En bedrift – der understreger Brancos titel som én af Danmarks største artister. Hans dominans på de danske charts har sikret ham en imponerende milepæl i karrieren med over 700 mio. streams og tre dobbelt- og platincertificerede album. Det har også indbragt ham tre statuetter til Danish Music Awards 2020 som årets solist, årets album og årets streaminghit.

Branco beviste desuden, at han også i den grad leverer live med sine to optrædener til Roskilde Festivals Summer Days, hvor : Lyrisk krævende numre som ’Ingen Introduktion (4×4)’, ’Jiggy’ og ‘MellemFingaMuzik x Pepsi’ landede som bomber.  Og feststartere som ’Bando Bitch’ eller ’Hundo’ fik jorden til at gynge”, ifølge Soundvenue.

Ventetiden er forbi! Og Fans kan nu se frem til et vanvittigt brag af en koncert med lyrisk tyngde og solide produktioner, der overgår al forventning, når Branco stormer Forum Copenhagen til marts.