Skip to content
BRANCO
vs.
BRANCO

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

BRANCO vs. BRANCO i Store VEGA

I efteråret 2024 tager Branco kampen op mod sin største rival – Branco. Der inviteres ind under spotlysene til en aften, der byder på hitparade og hårdslående ny musik fra sværvægtmesterens nye og største kapitel i BABA BUSINESS trilogien, når Branco indtager Store VEGA d. 13. september.

I mere end et årti har Branco vist Danmark, hvorfor han er landets største rapper. Branco indledte karrieren med projekterne MellemFingaMuzik og Molo, der ville gå hen og blive lyden af en generation og siden har rapperens soloprojekt overgået alle forventninger.

”Ingen lyder større end Branco”, blev der påråbt fra anmeldere og fans ved udgivelsen af hans andet soloalbum Baba Business 2 – opfølgeren til Baba Business, der ifølge Soundvenue er ”et gaderap-værk så episk og storladent, at det fortjener en ny genrebetegnelse…”. Opfølgeren skrev sig ind i historiebøgerne, da samtlige 20 sange strøg direkte ind på Spotifys danske Top 50 – inklusiv førstepladsen. Hans dominans på de danske charts har også sikret ham tre dobbelt- og platincertificerede album, samt tre statuetter til Danish Music Awards 2020 som årets solist, årets album og årets streaminghit.

Siden har Branco udgivet en række af singler, samt to album spækket med prominente gæsteoptrædener fra blandt andre Lukas Graham, ICEKIID, Artigeardit og Stepz. Nu er Branco klar til at åbne op for det sidste, men også største kapitel i BABA BUSINESS trilogien:

”Der skulle meget livserfaring til at lave dette sidste album i triologien. Det har været længe undervejs, men det er også lyden af en ny Branco og det største jeg har lavet. Tak for tålmodigheden.” – Branco

I Store Vega går Branco i ringen mod sin ligemand i hiphoppens verden – nemlig ham selv. Fortidens dæmoner bekæmpes og med ham tager han det nye kapitel i det epos, der er Brancos musikalske fortælling. Fredag d. 13 september bliver en aften du ikke vil gå glip af.