Skip to content
Foil Arms & Hog

Ingen kommende events

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Den irske sketch comedy gruppe Foil Arms & Hog besøger DR Koncerthuset

Showet med Foil Arms & Hog på Bremen Teater 21. november blev udsolgt på ingen tid. Nu er der gode nyheder til fans, der ikke nåede at få billet – comedy trioen giver nu et ekstra show i DR Koncerthuset den 20. november.

Som Foil Arms & Hog har Sean Finegan, Conor McKenna og Sean Flanagan siden 2008 optrådt i TV, radio, på scenen og online. Hver uge skriver og optager gruppen en ny sketch, som de udgiver på YouTube, Facebook og Instagram under titler som When Irish People Can’t Speak Irish, An Englishman Plays Risk, WTF is Brexit og How to Speak Dublin.

Samlet er videoerne blevet set over 1 milliard gange.

Gruppen har også turneret over hele verden og optrådt for henrykte sale i Irland, England, USA, Australien, Tyskland og på Edinburgh Fringe Festival. Til november er turen kommet til Danmark, når trioen slår vejen forbi både Bremen Teater og DR Koncerthuset i København med showet Hogwash.