Skip to content
Fortune Feimster
Fortune Feimster

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Den populære skuespiller og komiker Fortune Feimster aflægger i efteråret København et besøg, og kigger forbi Studie 2 i DR Koncerthuset med sit standup show 26. september.

Du kan fange komiker, forfatter og skuespiller Fortune Feimster i radioen, på skærmen, det store lærred og snart på tour i Europa med sit standup show. Hendes første one-hour special, Sweet & Salty, på Netflix streamer ligeledes lige nu på Netflix – en special der er blevet nomineret til ”Best Comedy Special” ved Critics’ Choice Awards.

Fortune Feimester begyndte karrieren i Los Angeles og har siden det hele startede blandt andet kunne opleves i The Mindy Project, Ru Paul’s Drag Race, Glee, Dear White People, Lights Out With David Spade, The Netflix Afterparty, og så har hun lagt stemme til Evelyn i The Simpsons. Sideløbende har hun også delt ud af sin standup på late night shows som Conan og Late Night With Seth Meyers og ageret vært på sin podcast Sincerely Fortune.

På nuværende tidspunkt turnerer Fortune Feimster med sit standup show i sit amerikanske hjemland, hvor hun runder af i Fox Theater i Tucson, Arizona, inden turen går til Europa i efteråret, hvor vi glæder os til at byde hende velkommen i Studie 2 i DR Koncerthuset 26. september.