Skip to content
Harlem Globetrotters
Harlem Globetrotters

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Fænomenet Harlem Globetrotters kommer til Danmark

Harlem Globetrotters er populære i Danmark, og i 2024 vender det verdensberømte hold tilbage! Publikum kan se frem til at opleve nogle af klodens dygtigste basketballspillere levere et spektakulært show, når truppen besøger både Royal Arena i København og Djurslands Bank Arena i Aarhus.

Verdensberømte Harlem Globetrotters dribler nok engang ud mod arenaer i hele verden med deres stjernespækkede spiller line-up, og inviterer til et fantastisk show for både store og små, der har alt hvad et basketballhjerte begærer – alt fra sensationel boldteknik og massive dunks over trickskud til en uforlignelig faninteraktion med masser af humor og glæde.

Da det legendariske Basketball-fænomen senest besøgte Danmark, demonstrerede de deres vilde bold-kundskaberne Ballerup Super Arena og Ceres Arena. Til næste år peger de boldene i retningen mod København og Aarhus, hvor der bliver garanti for en mindeværdig aften, med underholdning fra start til slut, og kun fantasien sætter grænser for, hvad de talentfulde spillere er i stand til at udrette på banen.

Harlem Globetrotters har i 90 år leveret et one-of-a-kind underholdningsshow, hvor de kombinerer sporten med teater og komedie. De har igennem tiden bevaret evnen til at tryllebinde publikum og imponeret nye og rutinerede basketballfans i hele verden med deres unikke show og talenter på deres tour. Globetrotterne har samtidig været med til at nedbryde kulturelle barrierer, og turnéen i 2024 bliver ingen undtagelse, hvor truppen blandt andet inkluderer to kvindelige spillere.

OBS! Der vil være mulighed for tilkøb af “Magic Pass”, som er en unik pre-show-event, hvor fans kan komme med Harlem Globetrotters på banen – til tricks, autografer og fotografering! Der er kun plads til et meget begrænset antal deltagere til begge arrangementer.