Skip to content
Jo Koy
Jo Koy

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Komiker Jo Koy besøger Danmark med nyt show

Jo Koy besøgte Danmark for første gang i 2018, hvor billetterne til hans to shows på Bremen Teater blev revet væk på ingen tid, og ved hans seneste besøg i Falkoner Salen i 2023, var de danske fans ligeledes mødt talstærkt op.

Meget er sket siden Jo Koy første gang optrådte med comedy på en café i Las Vegas og hans nærværende comedy, der henter inspiration fra hans farverige familie med blændende kultur-spidning og forrygende imitationer, har udsolgt arenaer som Mall of Asia Arena (Manila), The Forum (Los Angeles), Coca-Cola Arena (Dubai), ICC Theatre (Sydney), og Radio City Music Hall (New York).

Jo Koy har lavet comedy siden 1990’erne og fik sit store gennembrud i The Tonight Show med Jay Leno, og fanskaren fik for alvor vokseværk i takt med hans optræden i blandt andre Chelsea Handlers Chelsea lately og hans forskellige og fremragende imitationer i podcasten The Adam Carolla Show.

I 2022 indtog Jo Koy Madison Square Garden som hovednavn på The New York Comedy Festival, og var samme år aktuel med selvbiografien Mixed Plate: Chronicles of an All-American Combo,i filmen Easter Sunday, og hans længeventede fjerde Netflix special Live From The Los Angeles Forum.

I 2024 drager Jo Koy endnu en gang ud i verden med sit nye comedyshow, hvor danske fans kan begynde at glæde sig til hans besøg i København til maj.