Skip to content
MARO
MARO

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

En af Portugals fineste nye musikeksporter kommer til Danmark!

MARO er både multiinstrumentalist, sanger, sangskriver og producer, og selvom hun oprindeligt er fra Lissabon, er hun dimittend fra Berklee College of Music (Boston) i 2017. Den portugisiske kunstner debuterede først officielt som artist i 2018, efter at have udgivet fem album og en EP.

I 2019 var hun med Jacob Collier på hans DJESSE World Tour som en del af hans band, og har i de efterfølgende år åbnet for stjerner som Jessie J, Charlotte Cardin og ¿Téo?, og udsolgt egne koncerter i både Portugal, Spanien, Mexico og USA.

I 2020 kom projektet ”ITSAME, MARO!” nemlig til verden – et projekt dedikeret til at samarbejde på tværs af lange distancer. Serien består af 100 episoder og samarbejder med prominente artister fra alverdens genrer, heriblandt Eric Clapton, Lennon Stella, The Paper Kites, Pablo Alborán, Lizzy McAlpine, Madison Cunningham, ANAVITÓRIA, Ivan Lins, Vitor Kley, Sílvia Pérez Cruz, Maria Gadú, Mayra Andrade, Rui Veloso, og Lionel Loueke.

Nogle genkender muligvis også MARO fra Eurovision, hvor hun i 2022 repræsenterede Portugal med nummeret ”saudade, saudade” og kom i top-10. Hun udgav samme år albummet can you see me?, hvor hun sonisk udforskede bredere end nogensinde før i alt fra pop, trap, world og folk. På albummet finder man nummeret ”we’ve been loving in silence”, der er blevet fremhævet af Billie Eilish som et af hendes personlige favoritnumre.

MAROs seneste album hortelã (2023) bringer intime og mere nedbarberede versioner af hendes seneste sange til live med en mere folket og akustisk lyd. I 2024 er hun klar til at begive sig ud på Europas livescener med netop dette set up, hvor det bliver til hele to koncerter i Danmark. Hendes koncert i Brorsons Kirke er for længst udsolgt, og i dag tilføjes således hendes største headliner koncert i Danmark til dato i Store VEGA 12. september.