Skip to content
Silent Disco Club (NO)

Ingen kommende events

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Norsk Silent Disco-success kommer endelig til Danmark!

Det Norske DJ-kollektiv ‘Silent Disco Club’ kommer til Danmark for første gang nogensinde i 2024.

Efter at have skabt vanvittige nætter på den norske klubscene siden 2018, med gang på gang udsolgte gigs på natklubber, studiefester og festivaler, er Silent Disco Club kommet for at blive. Nu kommer partykonceptet til Danmark og besøger København, Aalborg og Odense i 2024. Og mon ikke der kommer en spændende danske gæst forbi på scenen når nordmændene sætter ild til festen.

Når dansegulvet koger, og der synges og danses til tre forskellige sange samtidigt, har ingen tid til at være generte. Det handler bare om at have det kjempegøy.

I modsætning til almindelige DJ’s er Silent Disco Club for alle, fordi der er musik til alle øre, da gæsterne selv vælger hvilken slags fest de vil have. Uanset om du er til svedige 80’er hits, pop-perler fra 90’erne, hip-hop og R&B, nye og gamle bangers, remixes, mash-ups, hits og andre festlige gimmicks.

Silent Disco Club fungerer sådan, at alle gæster får udleveret deres eget trådløse headset, hvor de kan vælge mellem 3 forskellige kanaler. Farven på lyset fra headsetet angiver, hvilken DJ man lytter til, så du undgår at gøre dig til nar ved at danse til Backstreet Boys, når drømmepigen lytter til Beyoncé.