Skip to content
Tower of Power
Tower of Power

Ingen kommende events

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

TOWER OF POWER BESØGER DANMARK MED TO KONCERTER

Danmark bliver ekstra funky i 2023, hvor det rutinerede band Tower of Power drager på Europaturné, og giver to koncerter herhjemme i Musikhuset Aarhus 10. juli og i DR Koncerthuset i København 14. juli.

Forvent funk i verdensklasse, når Tower of Power, der for nyligt har fejret 50-års jubilæum, vender tilbage til Danmark med to store koncerter i 2023.

Bandets popularitet herhjemme er ikke til at tage fejl af, og de har ved deres tidligere koncerter spillet for udsolgte sale med deres medrivende fusion af funk, soul, jazz og rock.

I fem årtier har Tower of Power bragt festen til publikum i hele verden, og det rutinerede orkester har gennem karriereren turneret med verdensnavne som Sly Stone og Credence Clearwater Revival – samt optrådt på album med blandt andre Aerosmith, Madonna, Smokey Robinson, Rod Stewart og Elton John. Gennem 90’erne fungerede Tower of Power også som backingband for Huey Lewis & The News.

Bandet har især opnået stor anerkendelse for deres iørefaldende genremix og bundsolide blæsergruppe og rytmesektion. Sidstnævnte har ifølge en GAFFA-anmelder: …siden 1968 opfundet originale tromme/bas-figurer, som er så enestående, at enhver bassist og trommeslager – indenfor hvilken som helst genre – burde være tvangsindlagt til at nærlytte de tos rytmiske opfindsomhed.”

Til sommer bringer det ti mand store orkester endnu en gang deres powerfulde musikalske festfyrtårn til Danmark, når de rammer både Aarhus og København.