Skip to content
Tower of Power
Tower of Power

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Tower of Power: Det ustoppelige funky fyrtårn vender tilbage til Danmark

Funk og soul blæser ind over Danmark til efteråret, hvor Tower of Power giver to koncerter her i landet.

 

I fem årtier har Tower of Power begejstret publikummer verden over, og er blevet verdenskendte for deres iørefaldende genrefusioner og stærke blæsergruppe og rytmesektion.

 

De har opnået flere hitsingler med egne klassikere som ”What Is Hip?”, “You’re Still A Young Man” og “Down to The Nightclub”, og de har spillet med verdensstjerner som Otis Redding, Aerosmith, Santana, Grateful Dead, Rod Stewart, Bonnie Raitt og Elton John.

 

Bandets popularitet i Danmark er også uomtvistelig, og de har ved deres tidligere koncerter trukket fulde huse og roser hos musikanmelderne med deres medrivende blanding af funk, soul, jazz og rock.

 

Til efteråret er de klar til igen at imponere publikum herhjemme, når de besøger landet på deres 56 Years of Funk & Soul tour 2. november i DR Koncerthuset og 6. november i Værket.