Skip to content

ASH OLSEN (NO)

At en rapper er opvokset på en gård, er i sig selv et sjældent syn. Da den 22-årige Ash Olsen fra Fredrikstad, Norge i august 2020 debuterede med sangen “Kitkat”, blæste hun alle bagover både i hjemlandet Norge og internationalt.

Sangen “WILDIN” udkom i januar 2022 på Ash Olsens eget pladeselskab EZ Money. Den er siden blevet spillet på streamingtjenester verden over.

Med hypnotiske rytmer og en ekstraordinær attitude, skaber hun store forventninger til, hvad fremtiden vil bringe. Hun er meget bevidst om, at hun ikke er den ”typiske” rapper, og hun har været i tvivl om, det var noget, hun rent faktisk skulle satse på.

”Da jeg først begyndte at tænke, at jeg ville udgive musik, spurgte jeg mig selv “kan jeg faktisk gøre det her, eller bliver jeg slagtet? Jeg indså, at jeg skulle prøve alligevel. Fuck det”, siger Ash.

Som ung var hun besat af skateboard og en dag opdagede hun Tupacs “Only God Can Judge Me”.

”Jeg havde aldrig rappet før, men jeg elskede det med det samme”.

Booking kontakt

Morten Hundahl
Booking – Agent
morten@allthingslive.com
+45 2253 0091

John Blicher Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 2067 6604

Connie Pedersen (PÅ BARSEL)
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Ash Olsen

Ash Olsen

Ingen kommende events

Book Ash Olsen (NO)

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2