Skip to content

Booking af musik og comedy

Firmaarrangementer – skolefester – private fester

Du har anledningen. Vi har underholdningen.

Wafande

Book din live underholdning her

Står du for at arrangere underholdning til sommerfesten, skolestart, julefrokosten, workshoppen, kick-off, fredagsbaren, produktlanceringen eller andet.

Lad os levere underholdningen!

Se alle artister her!

Crowd concert

Book her

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2

Glade kunder siger det ...

En glad musikkunde

”Vi havde fornøjelsen af at bruge All Things Live i forbindelse med vores julefrokost, hvor de med utroligt kort aftræk formåede at stable en super fed artist på benene til kæmpe fornøjelse for alle vores medarbejdere, der var helt vilde med artisten og hendes sprøde lyd. Connie, som stod for kontakten hos All Things Live, var super serviceminded, imødekommende og professionel under hele processen. Jeg vil til enhver tid anbefale All Things Live.”

Julefrokost – Relesys A/S dec. 2021

Det ku' vi li' - Comedy

“Vi var mega tilfredse med Mikkels optræden, han leverede et fantastisk enestående show, som var tilpasset fødselaren (50 år) og dermed også var lidt personligt ud fra de stikord, jeg havde indsendt, som han ovenikøbet ringede og fulgte op på nogle dage før showet. Man kunne tydeligt høre, at han havde forberedt sig, således showet blev helt unikt.”

– Eventbureau for privatfest – aug. ’21

Sign-up til vores Corporate nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder om vores kunstnere, deltage i spændende konkurrencer og få gode ideer til hvordan jeres event kan få underholdning, folk vil tale om bagefter.

Sign-up her til Corporate booking nyhedsbrevB2B event booking nyhedsbrev