Skip to content

BLUES PILLS (SE)

Med en blanding af tung psykedelisk bluesrock, og Elin Larssons unikke power-stemme (sammenlignet med Janis Joplin, Lady Gaga, Amy Winehouse og Adele) har den grundlæggende essens hos Blues Pills altid været drevet af en søgende efter forandring. Forandring i deres musikalitet og det menneskelige sind. Blues Pills leverer, med referencer til funklende soul, psykedeliske trips fra 60er og 70er rock til blues, alt fra tunge rockhits til sjælfulde ballader, der udstråler kraft og karisma.

Blues Pills udgav i 2021 et cover af den legendariske sang “Wild Horses” af The Rolling Stones.

”I vores version af Wild Horses ville vi fange sangens frie og melankolske ånd på en ny måde. The Rolling Stones har altid været et band, der ikke er bange for at udforske forskellige musikalske udtryk, og for os er det det, der gør musikken interessant. At tage det, du har, og lægge dit hjerte og sjæl i noget. Vi legede med forskellige versioner af Wild Horses, men elsker virkelig denne, som fanger en række nuancer af blues, country og endda pop med enkelhed og kraft. Det er en sang der lader de frie ånder løbe løbsk.”

Den svenske rockkvartet blev dannet i Iowa, USA i slutningen af 2011 af grundlæggere og sangskrivere Elin Larsson og Zack Anderson. Kendt for deres karismatiske liveoptrædener gik de hurtigt fra trange barer til at spille på nogen af Europas største festivaler som Download, Rock am Ring, Rock Werchter, Wacken Open Air, Roskilde og Montreux Jazz Festival.

Blues Pills har turneret med bands som Rivals Sons, Deep Purple og Europe og har haft stor succes i lande som Tyskland og Storbritannien. Deres debutalbum Blues Pills røg direkte på hitlisterne og nåede nr. 4 i Tyskland. Deres andet album Lady In Gold nåede en hæderlig 1 plads på de tyske hitlister. Deres seneste album Holy Moly! er indspillet og produceret af bandet selv, og mixet af Grammy Award-vindende Andrew Scheps (Red Hot Chili Peppers, Iggy Pop, Adele, Black Sabbath, Rival Sons, Hozier m.m.).

Booking kontakt

John Blicher Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 2067 6604
Connie Pedersen
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Blues Pills

Blues Pills

Ingen kommende events

Book Blues Pills (SE)

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2