Skip to content
Book Champagne Bruce
Book Champagne Bruce

CHAMPAGNE BRUCE

  • Musikalsk schweizerkniv

  • Intelligent og humoristisk rap leveret i en dyb passion for elektronisk dansemusik og rave

  • EP aktuel i 2022

I marts 2022 udgav Champagne Bruce debutsinglen “Real Love”, der egentligt blot var ment som en streetsingle og som en introduktion til Champagne Bruce-projektet. På trods af dette, fik singlen en fabelagtig modtagelse, og var både Ugens top track i Popdatering P3, Ugens Powerhit Radio ABC, og Ugens Uhørt Radio ANR.

Champagne Bruce, der har det borgerlige navn Frej Levin, er pioner indenfor “DK Garage” og diverse andre rave-genrer i dansk regi. Danmarks sødeste rapper og din nye yndlings-DJ, er et funky og super varmt indspark i en kold verden. Han vil være leder af de søde ravere og andre danseglade menneskers kult. For når Champagne Bruce optræder, er der brandvarme rim og beats, der styrker dit selvværd og sætter et kæmpe smil på dine læber.

Champagne Bruce har nøglerne til klubben og du må meget gerne komme ind! Jo, der har været dansk UK Garage på programmet før, men aldrig har det henvendt sig så meget til klubben og raverne som nu! Der er fart på, det er funky og “in your face” – det er et friskt pust til dansksproget house musik og noget du ikke vil gå glip af!

Danmarks selverklærede sødeste rapper Champagne Bruce er aktuel med sin nyeste single “Mor Hun Var Raver”, som i den officielle musikvideo har selveste Sarah Grünewald i hovedrollen. Herudover kunne Champagne Bruce opleves live flere gange i løbet af sommeren 2022, hvor han tog rundt i landet med hans vanvittige liveshow.

Booking kontakt

John Blicher Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 2067 6604

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Champagne Bruce

Champagne Bruce

Ingen kommende events

Book Champagne Bruce

Book Champagne Bruce

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2