Skip to content

SIMON TALBOT

  • Kan bookes som komiker

  • Kan bookes til online shows

  • Kan bookes som konferencier

  • Optræder også på engelsk

  • Firma- og privatarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Det siger kunderne om Simon

Firmaarrangement

”Super oplevelse med Simon Talbot. Han gjorde det skidegodt!”

Christian Bo Nissen, Universal Robots A/S

 

 

Jubilæumsarrangement

I forbindelse med Dinex A/S´ jubilæumsarrangement for over 200 danske og udenlandske kolleger havde vi booket Simon Talbot til at underholde med show på engelsk, som var tilpasset Dinex A/S. Showet gik rent ind hos alle uanset nationalitet. Kæmpe succes! Forberedelsen til arrangementet via All Things Live gik nemt.

Kristian Kaufmann, Dinex A/S

Booking kontakt

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024
Sidsel Buhl Jeppesen
Comedy Booker
sidsel@allthingslive.com
+45 6915 7024
Connie Pedersen
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Simon Talbot har altid elsket at stå på en scene og lave stand-up. Han underholder med historier, der tager udgangspunkt i hverdagen og hans liv: Fra computerspil og alt for korte akillessener til opvæksten som Jehovas Vidne og hans stordrikkende irske far. Simon giver publikum sin egen, krøllede version af livet og det kvitteres med grin, så det gør ondt i mavemusklerne, og stående bifald.

 

Simon er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning til folket, bl.a. med sine onemanshows: Damp (2011), Talle Alene i Verden (2014), Mr. Copenhagen (2016), Make Denmark Great Again (2018), som rekordmange danskere købte billet til, og senest har Simon været på tour med sit første engelsksprogede show “Danish Invasion” (2020). Simon Talbot er desuden kendt for sin deltagelse i en lang række TV-shows, bl.a. med sit eget sketchshow på TV2 ZULU, været med i Comedy Fight Club, og var vært på TV2’s store lørdagsshow Bingo Banko. Han har flere gange været nomineret som ”Årets Komiker” ved ZULU Comedy Galla.

Simon Talbot er i 2021 aktuel med sit nye comedy show Optur.

Simon Talbot optræder også på engelsk og kan ligeledes engageres som konferencier.

Ingen kommende events

Book Simon Talbot

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2