Skip to content
Yakuza
Yakuza

Yakuza

  • Grænsesøgende, kompleks og unik
  • Sammensat af lige dele kærlighed til flabet rap og yndige Disney-ballader
  • Går direkte efter at starte dansegulvet

Yakuza er en unik artist, sammensat af lige dele kærlighed til selvophøjet, flabet rap og yndige Disney-ballader – helst sunget af Mariah Carey! En modern day “Marylin Monroe”, som du kun får det bedste fra, hvis du kan rumme hende når hun er værst..! 

Disciplinen og hendes ufravigende fokus har hun fra sin opvækst med pigekor, Sankt Annæ og Eventyrteatret. Vildskaben har hun fra sin kærlighed til seje damer, som Christina Aguilera, Missy Elliott, Lil Kim, Nicki Minaj m.fl. ‘ 

Kombinationen afspejler sig med tydelighed i Yakuzas grænsesøgende repetoire, hvor lytteren aldrig bliver præsenteret for den samme sang 2 gange. Yakuza leverer uden besvær skæringer lige fra den 70’er inspirerede RnB ballade “MDMA” til det energiske og hårdtpumpede Baile Funk track “Den Bich”.. 

Yakuza er klar til at indtage Danmarks livescener: 

“I min vennekreds, der består af alle regnbuens farver starter festen med Missys “Work it, peaker med TLC’s “No Scrubs” og slutter med flerstemmig fællesskrål til Mariah Careys “Emotions”.. Det skal føles som at være til privatfest hjemme hos mig, når du kommer til mine koncerter, så jeg gør mig umage og spiller et versatilt live-set og gi’r folk et show.. Fordi jeg kan!” 

Yakuza er aktuel singlen “Damerne” og hun går direkte efter festen, dansegulvet – og damerne. Lyrisk og melodisk er der tale om en Yakuza- opskrift på den absolutte hyldest til damerne med tilhørerene beat produceret af Besmir og Naji, der allerede har stået for et hav af publikumsfavoritter. “Jeg havde lige spillet Roskilde Countdown og var klar til at tage på clubtour da pandemien ramte hele verden, så det eneste jeg vil lige nu, er ud og feste og møde de danske damer – og mænd.” 

Booking kontakt

John Blicher Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 2067 6604
Connie Pedersen
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Yakuza

Yakuza

Yakuza

Book Yakuza

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2