Skip to content

ANE HØGSBERG

  • Kan bookes som komiker

  • Kan bookes som konferencier

  • Kan bookes til foredrag

  • Firma- og privatarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Booking kontakt

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024
Sidsel Buhl Jeppesen
Comedy Booker
sidsel@allthingslive.com
+45 6915 7024
Connie Pedersen
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Ane Høgsberg er et forfriskende pust på den danske standup-scene. Både som værende en af de få kvinder i comedybranchen, og mest af alt på grund af sin gode energi og levende mimik. Med selvironisk distance udleverer hun livet som kvinde af i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin. Ane Høgsberg er også kendetegnet ved at være en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet bliver leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet.

Ane Høgsberg er sjov. Rigtig sjov. Og hun har papir på det. Hun vandt nemlig Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2016. Ane har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, podcasten Voksenvenner sammen med komikerkollegaen Jonatan Spang og været vært ved DM i stand-up 2017. Ane Høgsberg var i foråret 2017 aktuel med sit første one-woman-show “Dårlig Feminist”, der i 2019 blev fulgt op med soloshowet ”Døden har en årsag”. Ane lavede i 2020 “Alle hader feminister” på DR2.

I 2022 har Ane haft masser at se til. I starten af året kunne man opleve Ane, da hun var vært på Red Barnets velgørenhedsshow ‘Grin til Gavn’, hun har skrevet bogen Baby Lyfe 101 og i efteråret havde hun premiere på sit nye one-woman-show MORSKAB. Showet er SÅ godt, at det er forlænget med nye datoer i 2023, som du kan finde billetter til nedenfor eller lige her.

Book Ane Høgsberg

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2