Skip to content

ANE HØGSBERG

Ane Høgsberg: Forfriskende Standup-Komiker

KOMIKER | KONFERENCIER | FOREDRAG | FIRMAARRANGEMENTER | PRIVATARRANGEMENTER | UDDANNELSESINSTITUTIONER

En Unik Blanding af Energi og Humor

Ane Høgsberg er et forfriskende pust på den danske standup-scene. Med selvironisk distance udleverer hun livet som kvinde af i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin. Som en grænsesøgende og kompromisløs komiker, elsker hun at tale om de mørke sider i mennesket og det, der optager os. Ane Høgsberg leverer sit materiale med jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet.

Anerkendt Talent med en Række Succeser

Ane Høgsberg vandt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2016 og har siden 2008 optrådt på succeser som Nørgaards Netfix og podcasten Voksenvenner sammen med komikerkollegaen Jonatan Spang. Hun har også været vært ved DM i stand-up 2017 og haft soloshows som “Dårlig Feminist” og “Døden har en årsag”. Ane Høgsberg er kendt for sit talent som DJ og producer og har en imponerende evne til at skabe magi med musikken.
Med sin unikke blanding af energi og humor er Ane Høgsberg den perfekte underholder til forskellige arrangementer, lige fra firma- og privatarrangementer til uddannelsesinstitutioner.

Uanset begivenheden, vil Ane Høgsberg sørge for en uforglemmelig oplevelse, der kombinerer latter og livsglæde.

Booking kontakt

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024

Sidsel Buhl Jeppesen
Comedy Booker
sidsel@allthingslive.com
+45 6915 7024

Connie Pedersen (PÅ BARSEL)
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Ane Høgsberg er et forfriskende pust på den danske standup-scene. Både som værende en af de få kvinder i comedybranchen, og mest af alt på grund af sin gode energi og levende mimik. Med selvironisk distance udleverer hun livet som kvinde af i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin. Ane Høgsberg er også kendetegnet ved at være en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet bliver leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet.

Ane Høgsberg er sjov. Rigtig sjov. Og hun har papir på det. Hun vandt nemlig Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2016. Ane har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, podcasten Voksenvenner sammen med komikerkollegaen Jonatan Spang og været vært ved DM i stand-up 2017. Ane Høgsberg var i foråret 2017 aktuel med sit første one-woman-show “Dårlig Feminist”, der i 2019 blev fulgt op med soloshowet ”Døden har en årsag”. Ane lavede i 2020 “Alle hader feminister” på DR2.

I 2022 har Ane haft masser at se til. I starten af året kunne man opleve Ane, da hun var vært på Red Barnets velgørenhedsshow ‘Grin til Gavn’, hun har skrevet bogen Baby Lyfe 101 og i 2022 havde hun premiere på sit nye one-woman-show MORSKAB. Showet var SÅ godt, at det blev forlænget med nye datoer i 2023.

Ingen kommende events

Book Ane Høgsberg

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2