Skip to content

LASSE SKRIVER

 

1,5 millioner streams af første single udgivelse!

Siden vi sidst så Lasse Skriver i X-Factor, har han udgivet sin første single, et cover af George Ezras’s Budapest. Denne blev hurtigt et streaminghit, med et peak som #4 på Spotify top 50, og ligger stadig i top 20 med omkring 1,5 millioner streams.

Nu er Lasse allerede klar igen med ny musik. Denne gang er der tale om udgivelsen af hans første originale single, der hedder Like It. En utroligt catchy sang, hvor Lasses unægtelige talent, som sanger, atter bekræftes.

Lasse Skrivers vej til musikken, og denne single, har været intet mindre end unik og samtidig inspirerende for mange mennesker, der befinder sig i det samme sted i livet som Lasse selv – en overgangsfase, hvor man ikke blot finder sig selv, men også den vej man vil tage livet med på. At gå den ene dag fra at være en ellers helt normal 18-årig mand, i gang med at tage sin tømreruddannelse, til at sidde i et professionelt indspilningsstudie i Stockholm og lave musik.

Ambitionen om at kunne leve af musikken, er et klart mål for Lasse. At kunne forfølge sine drømme og leve af sin passion. Det er noget, mange ung kan relatere til og forhåbentligt lade sig inspirere af, når de hører hans musik. Lasse er i hvert fald klar til at tage det næste store skridt fremad i sin musikkarriere, der netop kun lige er begyndt.

Booking kontakt

Morten Hundahl
Booking – Agent
morten@allthingslive.com
+45 2253 0091
John Blicher Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 2067 6604
Connie Pedersen
Booking – Corporate/B2B
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Lasse Skriver

Lasse Skriver

Book Lasse Skriver

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2