Skip to content

LASSE SKRIVER

Fra X-factor over stærke singler og en ep-udgivelse til en Danmarksturné – 2022 bød i den grad på det store gennembrud for Lasse Skriver, der fortsætter sin vej mod stjernerne i det nye år med blandt andet sin turné og til sommer festivaler rundt omkring i landet.

Lasse Skrivers vej til musikken har været intet mindre end unik – og samtidig inspirerende for mange mennesker, der befinder sig det samme sted i livet som Lasse selv – en overgangsfase, hvor man ikke blot finder sig selv, men også den vej man vil tage livet med på. At gå den ene dag fra at være en helt normal 18-årig mand, i gang med at tage sin tømreruddannelse, til at sidde i et professionelt indspilningsstudie i Stockholm og lave musik.

Siden Lasse tonede frem på skærmen i sidste års udgave af X-factor, hvor han stjal alles hjerter, har han skrevet kontrakt med Sony, udgivet 5 singler (senest det storladne nummer Sometimes I Feel),  ep’en Love Is Strange, og en feature optræden på Gobs’ nye album. Han har stået på scenen på blandt andet SPOT Festival og i Store VEGA, og i foråret 2023 drog Lasse Skriver på anden halvdel af hans første Danmarksturné. Sommeren 2023 bragte også Lasse Skriver til nogle af landets største festivaler, heriblandt Smukfest, Nibe Festival, Jelling Festival mfl.

Ambitionen, om at kunne leve af musikken, er et klart mål for Lasse. At kunne følge sine drømme og leve af sin passion. Det er noget, mange unge kan relatere til og forhåbentligt lade sig inspirere af, når de hører hans musik. Lasse er i hvert fald klar til at tage endnu flere store skridt fremad i sin musikkarriere i 2023 og 24.

Booking kontakt

Morten Hundahl
Booking – Agent
morten@allthingslive.com
+45 2253 0091

John Blicher Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 2067 6604

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Lasse Skriver

Lasse Skriver

Book Lasse Skriver

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2