Skip to content

MAGT

”Dem, der ikke har set os, spørger ofte: Hvad er MAGT? Er det musik? Er det stand-up? Er det revy? Til dem må vi bare sige: Nej. Vi er MAGT.” 

Satiregruppen MAGT har optrådt i over 6 år og leverer altid nærværende, gennemmusikalsk underholdning, der er kendetegnet ved kreative tekster, smukke harmonier, tyk ironi og charmerende levering. Med inspiration fra revyhistoriens skarpeste penne, og med den traditionelle danske humor i højsædet, er de garant for en knivskarp og underholdende optræden.

 MAGT består af seks unge, flotte, charmerende og beskedne mænd: Steffen, Morten, Christoffer, Thomas, Mads og Jonas. Det hele startede – som så meget andet – over en omgang stegt kylling og et par kolde øl tilbage i 2015. Til fredagsbarerne på Københavns Universitet gik det godt. Endda så godt at MAGT i efteråret 2015 kunne stable showet Og vi skal videre på benene i et af Københavns mest stemningsfyldte teatre: Posthus Teatret. Det gik heldigvis også godt!

Siden da er det blevet til yderligere to shows og et utal af private optrædener for bl.a. Deloitte, DJØF, Fagbevægelsens Hovedorganisation, Dansk Industri og mange flere. Derudover har MAGT været fast inventar på Folkemødet siden 2017 og har udgivet adskillige sange, som du kan finde på Spotify, iTunes mv. 

Senest har MAGT turneret rundt på landets teatre og spillesteder med den anmelderroste forestilling Al MAGT Til Folket – og inden da Det Store Fede Gennembrud.

Booking kontakt

Morten Hundahl
Booking – Agent Music
morten@allthingslive.com
+45 2253 0091

Christoffer Olsen
Booking – Agent Comedy
christoffer@allthingslive.com
+45 2681 3318

Connie Pedersen
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Magt

Magt

Ingen kommende events

Book MAGT

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2