Skip to content
alt-J + support: Sitrekin

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

alt-J indtager København

Endelig er ventetiden forbi! Den britiske trio har netop udgivet deres længeventede nye album The Dream og tager i den forbindelse på tour, som bringer dem forbi København, hvor de besøger K.B. Hallen lørdag 5. november.

I fredags landede den britiske alt-rock trio alt-Js længeventede fjerde album The Dream. Albummet er indspillet under pandemien, og rummer både skønhed og skjult mørke – og kredser om alt fra mord og kærlighed over tvistet logik, hævn, kryptovaluta, håb og tab.

“We felt like at this point in our career, after so long off, we needed to come back strong.” – Thom Sonny Green, trommeslager.

The Dream er også lyden af et genfødt og fornyet band, der eksperimenterer mere end nogensinde. De 12 numre på albummet giver, ifølge bandet, den mest fyldige alt-J lyd til dato. Det er et modigt album, der forener alt-Js signaturlyde og mestrer balancen mellem et legesygt udtryk og ren ekstase. Fans har allerede fået en delikat og hypnotiserende forsmag på albummet, som blandt andre Gaffa har belønnet med fem stjerner, i form af fire singler, der drypvis er landet op til udgivelsen.

”Blottet for udenoms handlinger og ustrukturerede melodiforløb lyder Alt-J, som om de er genfødte på The Dream. De alternative popudladninger krydset med de meditative og pastorale beats får trioen til at lyde som en drøm. Britisk rocks mest komplekse band har aldrig været mere nærværende.” – Gaffa

alt-J, som består af Joe Newman, Gus Unger-Hamilton og Thom Sonny Green, har ikke udgivet et album siden 2017, hvor Relaxer udkom. Albummet blev nomineret til den prestigefyldte Mecury Prize, som de tilbage i 2012 vandt med deres formidable debutalbum An Awesome Wave, der blandt andet indeholder det helt store hit ”Breezeblock”, der alene har over svimlende 5 millioner afspilninger på Spotify.

alt-J har turneret i hele verden og har også besøgt Danmark en håndfuld gange – senest i 2018, og de har samarbejdet med navne som Pusha T, Little Simz og Danny Brown. Nu er de endelig klar med ny musik og et kærkomment gensyn med Danmark, når de gør stop i København på deres The Dream Tour