Skip to content
Amina

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Book Musik
Amina

Hele Danmarks nye pop og r&b-stjerne spiller vinteren varm, når hun besøger Hotel Cecil 30. november

Det er kun lidt over et år siden, Amina brød igennem lydmuren med hittet ”Winter Season” (feat. Gilli). Nu aktuel med sin første EP Black Butterfly, som blandt andre Gaffa belønnede med 4 stjerner, og har henover sommeren spillet sin debut-koncert i Tivoli og stået på scenen til Roskilde Summer Days.

Det lysende talent er ikke til at tage fejl af, og Amina er i den grad ved at cementere sin plads på den danske pop og r&b-scene efter en lang rejse, hvor den unge sangerinde blandt andet er blevet mor og skulle lære at stole på sit store sangtalent.

”Hun bliver kæmpestor” – Branco

Rejsen startede med at Amina betalte en producer for at få indspillet sit første track, og derefter lavede hun nogle sange over beats, hun fandt på YouTube. Via en fælles bekendt landede en af hendes sange hos rapperen Branco, der er et af de største navne i dansk rap, og selv om hun endnu ikke havde spillet sin musik live, signede han Amina på sit pladeselskab BMB Entertainment. Branco er også at finde på Aminas sommer-basker af en single ”Moonlight”.

Til november indtager Amina Hotel Cecils intime rammer, og skruer op for temperaturen i vinterkulden med sin silkebløde vokal og fængede pop og r&b tracks krydret med twists af hiphop.