Skip to content
Eartheater
Eartheater

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Eartheaters art-pop forvandlinger opsluger VEGA
Den 8. november folder Eatheater sit foranderlige univers ud i Lille VEGA.

At træde ind i Eartheaters univers er som et sonisk elektrochok af poetisk art-pop alkymi. Alt er foranderligt og forbundet. Den amerikanske komponist, producer, multiinstrumentalist og sanger skifter elegant mellem elektroniske eksperimenter og akustiske teksturer. Hun har længe dyrket temaer som erosion og de uendelige muligheder for metamorfose, både følelsesmæssige og fysiske.

Eartheater har to album på vej, hvoraf Powders er det første, som bliver udgivet. Her forbinder hun ideer fra faser af sin karriere. Albummet er en række korte skitser over processen med at nedbryde ting. Når en substans males til pulver, indtager den i sin mindste molekylære tilstand, og det bliver muligt at integrere den i noget nyt.

Powders trækker på forskellige energier fra Eartheaters egen altomsluttende smag som sangskriver og fra hendes stab af samarbejdspartnere. Produktionen skifter på et øjeblik mellem muteret dansemusik, uforstyrrede folk-ballader, trip-hop og voluminøse popsange.

Hendes signaturfiltrerede blastbeats skyller ind over lytteren i et udbrud af sub-bas for at strømme henover klare akustiske guitarriffs, som stod du på efterårsstrand. På tidligere udgivelser er Eartheaters vokaler typisk blevet forvrænget af effekter, men på Powders er de beslutsomt placeret forrest i mixet.

Eartheaters sange er blevet brugt i modeshows og reklamer for Chanel, Dior, Stella McCartney og andre. Hun leverede lydsporet til Proenza Schoulers AW22 Fashion Week-show med kaskader af mikrotonale bølger spillet af en kvintet af fem violiner. Hun har derudover ageret model for Jimmy Choo og medvirket i flere Mugler-kampagner – herunder den meget omtalte Mugler x H&M-kollektion sammen med Shygirl, Amaarae og Arca.