Skip to content
girl in red
girl in red + support: Hariette

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Glæd dig til indie-bangers og euforisk kærlighedsfest, når den norske anmelder-darling girl in red indtager Falkoner Salen 11. april 2023 med det seneste anmelderroste album på hendes make it go quiet tour.

Det har været sparsomt med gode nyheder de sidste par år, men girl in red er klar til at redde din dag og blødende hjerte. I 2023 gæster den norske stjerne nemlig endelig Danmark med sit anmelderroste album if i could make it go quiet, som udkom i 2021.

Bag projektet girl in red står den blot 23-årige Marie Ulven. Hun startede karrieren på sit teenageværelse, hvor hun lærte sig selv at spille guitar og klaver, og dernæst at producere sin egen musik. På under et år voksede projektet med hastige skridt på hendes sociale medier, hvor livet som ung millenial, og især temaer som mentalt helbred og homoseksualitet, blev sangenes omdrejningspunkt.

Ulven er i dag blevet en darling hos prominente musikmedier som Rolling Stone, DIY Mag og The Fader, og singlen ”Serotonin” er lavet i samarbejde med Billie Eilish’ producer og bror FINNEAS. Relationen til superstjernen er kun vokset siden, og i 2022 fik hun overrakt det norske svar på en Grammy as Billie Eillish herself. Herhjemme er hun også på kort tid blevet et vellidt navn blandt ungdommelige sjæle, og singler som ”rue” og ”dead girl in the pool” har været i heftig rotation på både DR P3 og P6 BEAT.

Også på verdens livescener har det unge stjerneskud vundet publikums hjerter, og i 2019 gav hun en komplet udsolgt koncert i Lille Vega, hvor der var stor begejstring hos både publikum og anmeldere. Gaffa kvitterede med fem stjerner og skrev blandt andet:

Energiniveauet gennem den timelange koncert er konstant. Selv på de akustiske ballader som ”i need to be alone” og ”watch you sleep” er det næsten muligt at skære sig et stykke af publikums kærlighed, så det kan gemmes til en gråvejrsdag…….. Og så er hun fuld af karisma. Nok til at fylde en scene tyve gange større end Lille Vegas”

Til foråret næste år tager girl in red netop denne opgave på sig, når hun indtager scenen i Falkoner Salen med sætlisten pakket med både velkendte og helt nye karismatiske indie-bangers.