Skip to content
Kazy Lambist
Kazy Lambist

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Kazy Lambist bringer fransk electro-pop finesse til Lille VEGA

Den fremadstormende producer og DJ, Kazy Lambist, er tilbage med friske elektroniske poptoner efter næsten seks år i intens produktions-hi. Hans virale gennembrud ”Doing Yoga” indbragte ham prisen som ”new talent” ved publikumsprisen Inrocks Lab i 2015, international anerkendelse fra blandt andre filminstruktøren Guillermo Del Toro og førte til et samarbejde med modedesigneren Jean-Charles de Castelajac.

 

Han har på tidligere musikalske udspil samarbejdet med blandt andre Jean-Benoît Dunckel (Air) og den italienske rapper Tutti Fenomeni. På det kommende album Moda er inspirationskilderne kommet endnu længere omkring på verdenskortet, med udtryk og samarbejder med kunstnere fra Tyrkiet til Italien og hans hjemegn, Montpellier i Sydfrankrig.

 

Kazy Lambists karakteristiske luftige og legende lyd af et solbeskinnet dansegulv ved Middelhavet har ligeledes allerede bragt ham vidt omkring på verdens livescener og natklubber, blandt andet på en omfattende fælles turné i USA sammen med landsmanden Kid Francescoli.

 

Til december kan dansehungrende fans af fransk elektronisk pop glæde sig til at blive inviteret med indenfor i hans sofistikerede, sensuelle og følelsesladede univers, når Kazy Lambist indtager scenen i Lille VEGA.